close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després de refroma a Barcelona: carrer Sant Fructuós

Una de les reformes a Barcelona més recents que hem acabat ens porta fins al carrer Sant Fructuós, una zona propera a la Plaça Espanya. Comparant abans i després es poden apreciar una gran quantitat de canvis. Millores que hem portat a terme tant en els aspectes del disseny interior com de totes les instal·lacions.

Justament comparant l’estat original i el resultat final podem mostrar l’excel·lent feina que fan els nostres professionals. Aquesta ha estat una reforma integral molt completa on fins i tot s’ha fet una redistribució d’estances. Espais actuals no estan a la seva ubicació original i això suposa un treball precís i a mida.

La cuina, la cambra de bany o els dormitoris s’han vist molt millorats després dels treballs de Grupo Inventia. Tots ells els presentem al següent vídeo que també hem compartit al nostre canal de Youtube. Per veure tots els projectes de reformes que finalitzem a Barcelona i rodalies segueix-nos a xarxes socials, nou contingut diàriament.

Cuina oberta

Un dels canvis més importants en aquesta reforma a Barcelona és el pas d´una cuina independent a una cuina oberta al saló. A més, la nova cuina s’ha instal·lat en un lloc diferent de l’original. S’ha fet un enderrocament de parets perfecte i també s’ha redistribuït l’espai.

Ara en ser una cuina oberta està molt més connectada i gràcies al seu disseny s’ha integrat perfectament a la resta de la vivenda. Per això s’ha apostat per un moble de cuina de color blanc que genera un espai ampli i lluminós. Es combina amb taulells de color gris i un terra de parquet que és present a la majoria de la superfície de l’habitatge.

A més del canvi d’imatge, la reforma de cuina ha suposat la instal·lació de nous electrodomèstics. Entre ells la placa vitroceràmica, col·locada en un dels dos taulells que té aquesta cuina. A l’extrem esquerre s’han integrat al moble de cuina el forn, el microones i també una vinoteca. Per la seva banda també s’ha deixat un buit a mida al mateix moble de cuina perquè es col·loqui la nevera.

Bany funcional

Un altre espai reformat i reubicat respecte a la seva posició original és la cambra de bany. De fet està ocupant l’estança on originalment es trobava la cuina. Un canvi d‟aquest estil és el millor exemple per comprovar la professionalitat del nostre equip de disseny interior i reformes a Barcelona.

Pel que fa a la imatge original ha canviat tot. Ara la cambra de bany es presenta com un espai acollidor i que ofereix un ambient perfecte per a l’ús diari. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de color beige. Per la seva banda, el nou paviment és de rajoles grises. Es tracta d’un material perfecte per a la cambra de bany, resistent i senzill de netejar.

Aquesta reforma de bany ha estat completada amb la instal·lació d’un nou equipament sanitari. Aquest es compon d’un lavabo flotant, un bidet i un vàter. Totes aquestes peces es presenten en línies modernes i estan a punt per oferir les millors prestacions.

Per la seva banda, a la nova zona d’aigües s’ha apostat per la instal·lació d’una banyera. L’espai és l’idoni per comptar-hi i també té la funció de dutxa. Una peça sanitària que adequa a les necessitats del moment. Per protegir la resta de l’estança d’esquitxades, la dutxa compta amb una mampara.

Nou interiorisme

Dins aquesta reforma integral també s’ha treballat en un projecte de canvi d’imatge complet. En base als gustos dels propietaris s’ha imprès un interiorisme contemporani a tots els espais. És una imatge moderna capaç de generar espais acollidors i càlids.

Per aconseguir-ho, les parets de la sala d’estar, els dormitoris i altres espais com el passadís s’han pintat de color blanc. D’aquesta manera, la llum natural també flueix amb total facilitat a cada racó d’aquest pis. Seguint aquesta línia d’estil contemporani, també s’han col·locat noves portes de color blanc.

Un altre detall que completa la nova imatge d’aquest pis a Barcelona és el paviment. Mantenint la idea d’una imatge moderna i neutra s’ha col·locat un terra de parquet en tons mitjans de fusta. Aquest acabat també contribueix a generar més calidesa, una sensació ideal en espais com els dormitoris.

Pressupost de reforma a Barcelona

Millorar la imatge i l’equipament de casa teva és molt més senzill del que creus. Contacta amb nosaltres i coneix els serveis que oferim a Grupo Inventia. Ens encarreguem de tota mena de reformes integrals tant a Barcelona com a rodalies. Pots sol·licitar el teu pressupost de reforma trucant al 93 209 97 17.