close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i Després: reforma de bany a Barcelona

Fa uns dies vam presentar en aquesta mateixa web els acabats generals de la reforma de bany que duem a terme al carrer Sancho de Ávila de Barcelona. Ara ens disposem a comprar l’abans i després d’aquesta reforma, ja que podran apreciar millor els canvis realitzats. Amb aquesta reforma de bany a Barcelona podem veure que amb els professionals adequats un espai pot millorar en tot.

En aquest projecte ens hem encarregat de renovar per complet tant la imatge de la cambra de bany com el seu equipament sanitari. Els nostres departaments de disseny interior i d’obra han treballat colze a colze per aconseguir el millor resultat. Tot això en base a les necessitats dels propietaris i gràcies al nostre gran ventall d’opcions.

Un dels punts forts de la nostra empresa de reformes Grupo Inventia és la versatilitat dels nostres professionals. Gràcies a això podem treballar amb qualsevol estil decoratiu i adaptar-nos a tot tipus de pressupostos. Si creus que és el moment de millorar la teva llar contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17. Et lliurarem un projecte personalitzat i detallat sense cap cost ni compromís.

Imatge moderna

Un dels primers punts a tractar en aquesta nova reforma de bany és el de la seva nova imatge. Si bé l’aspecte original no era molt antiquat, sí que requeria un bon rentat de cara. Per a aquest projecte nostre departament d’interiorisme a Barcelona ha treballat en base a un estil de disseny contemporani.

En ell han pres protagonisme els tons neutres i relaxats tant en el nou enrajolat de les parets com en el nou paviment. D’aquesta manera s’ha aconseguit un bany molt lluminós i visualment ampli. Es tracta de característiques molt importants per a una estada d’ús diari i tan necessària com el bany.

Noves rajoles i paviment

En aquesta reforma de bany a Barcelona s’ha retirat l’antic enrajolat de rajoles quadrats blancs. El pas de el temps havien fet efecte en ells i ja havien perdut la vitalitat dels primers dies. Per al nou enrajolat de les parets s’han escollit rajoles de forma rectangular i d’un suau to de gris. Ara es respira un ambient molt més agradable.

La tonalitat de el nou paviment també és gris, encara que una mica més intensa per quedar bé definit. En aquest aspecte sí que es nota un gran canvi. S’ha passat d’un terra de terratzo fosc a unes rajoles clares que potencien la lluminositat a la cambra de bany. A més ara la imatge global de l’espai és molt més homogènia.

Sanitaris funcionals

Un altre dels canvis necessaris en aquest bany era el del seu equipament sanitari. En aquesta parcel·la s’ha apostat per sanitaris moderns i funcionals. A Grupo Inventia treballem amb els millors distribuïdors de mercat i garantim la qualitat de cada peça que ens encarreguem d’instal·lar. A la paret de la part dreta s’ha passat d’una parella de vàter i bidet a inodor, encara que amb una excel·lent millora.

En aquest aspecte s’ha instal·lat un vàter flotant amb la cisterna oculta a la paret. Si es disposa de l’espai suficient es tracta d’una opció molt recomanada. Genera una imatge més modera a la cambra de bany i amplia enormement l’espai visual de l’estança. El botó de la cisterna és de color blanc, de manera que també queda perfectament encaixat en la imatge global d’aquesta reforma de bany.

En el fons de l’estança ens trobem un moble de bany flotant i d’acabat en tons clars de fusta. A nivell visual és perfecte i en el pràctic aporta una major capacitat d’emmagatzematge que el moble original. Els seus quatre calaixos garanteixen una perfecta organització de tots els productes i elements d’higiene. Per la seva banda el lavabo és de disseny rodó i compta amb una elegant aixetes de color negre mat.

Canvi de banyera per dutxa

Una de les millores tant pràctiques com visuals la trobem a la zona d’aigües. En aquest aspecte s’ha passat d’una banyera a un plat de dutxa arran de terra. Sens dubte és un gran canvi, ja que una dutxa s’adapta perfectament a les necessitats diàries i a aquests moments més relaxats.

Les aixetes de la nova dutxa també és de color negre i a joc amb la del lavabo. També s’ha construït una lleixa d’obra per a poder organitzar els gels de bany i tenir-los a l’abast. Aquesta nova dutxa queda protegida per unes mampares transparents de portes corredisses. Pràctiques i de neteja senzilla, a més que no li resten espai visual a la cambra de bany.

Reforma de bany a Barcelona

Tot el que necessitis per al teu nou bany el tenim a Grupo Inventia. Elaborarem un projecte personalitzat que inclourà plànols de planta i precisos renders 3D perquè puguis veure la teva reforma de bany abans que s’iniciïn les obres. Tot això t’ho lliurarem de forma gratuïta i sense compromís.