close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i Després: reforma de cuina a Badalona

Un dels treballs recents que hem realitzat a Grupo Inventia ens porta fins un habitatge de carrer Conquista a Badalona. Allà ens hem encarregat de dur a terme una completa reforma de cuina. Repassarem el nou disseny i equipament comparant l’abans i després de l’estança. Gràcies a això podrem veure els complets serveis en reformes de cuines que oferim a la nostra empresa.

A més de treballar a Barcelona ciutat també ens desplacem fins a localitats de les rodalies. Com és el cas d’aquesta reforma de cuina a Badalona, de la qual vam presentar els seus acabats en el següent vídeo. Per sol·licitar el teu projecte més pressupost pots trucar-nos al 93 209 97 17.

Distribució i electrodomèstics

En aquesta ocasió la cuina s’ha mantingut en la seva ubicació original i s’ha mantingut la distribució en forma de L. Donades les característiques de l’estança és una opció encertada i que es podia potenciar encara més amb una reforma de cuina adequada. Després del treball realitzat ens trobem amb un espai molt funcional.

Els nous electrodomèstics s’han integrat en el moble de cuina i s’han col·locat a l’extrem dret. Es componen d’una nevera, un forn i un microones. Tots els electrodomèstics es presenten amb un acabat en acer inoxidable. Un dels primers canvis és el citat moble de cuina. S’ha passat d’un mobiliari desgastat i antiquat a una peça uniforme, més moderna i amb àmplia capacitat d’emmagatzematge.

Tot seguit s’ha col·locat una nova taulell que aporta una gran superfície de suport i de treball. Sobre ella s’ha instal·lat una moderna placa vitroceràmica. A aquesta la que acompanya una campana extractora que queda camuflada en els armaris superiors. El taulell gira cap a l’esquerra i dóna pas a un segon tram. Aquest queda sota d’una gran finestra i està equipat amb l’aigüera.

Disseny en reforma de cuina

Un altre dels punts a millorar en aquesta reforma de cuina és el de la imatge de la mateixa estança. A l’igual que amb l’equipament s’ha procedit a una renovació completa, tant del mobiliari com de l’enrajolat de la parets. Aquestes últimes s’han recobert amb rajoles de color blanc, ideals per generar un espai lluminós i amb sensació d’amplitud. En linieas generals s’ha apostat per un interiorisme contemporani amb tonalitats neutres.

Ara el moble de cuina és de color blanc i uniforme. Compta amb diversos calaixos i armaris per a l’emmagatzematge tant a la zona inferior com superior del taulell de cuina. Les rajoles de terra original també s’han canviat per un terra de gres en to gris. Un material durador i que pot netejar-se amb facilitat.

Reforma de cuina Grupo Inventia

A Grupo Inventia treballem amb un ampli catàleg d’opcions per la teva reforma de cuina. Així podem adaptar-nos a tots els estils i pressupostos sense renunciar a la millor qualitat. En el nostre canal de Youtube pots veure més reformes de cuines que hem realitzat. Segur que veus algun projecte amb els detalls que vols a la teva cuina.