close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després reforma de pis a Barcelona

Una de les reformes integrals que hem finalitzat recentment és al carrer de Mallorca de Barcelona. Aquí ens hem encarregat de renovar completament tots els aspectes de l’habitatge per convertir-lo en una llar 100%. Per això hem treballat amb projectes de millora de l’interiorisme i de totes les instal·lacions. S’inclou l´equipament d´espais clau com la cuina i la cambra de bany.

Les reformes integrals de Grupo Inventia es caracteritzen per ser a mida de les necessitats dels clients. El nostre assessorament és personalitzat i es manté durant tot el procés del projecte. El nostre catàleg ens permet adaptar-nos a tots els estils i pressupostos i pot oferir les millors qualitats del mercat.

En aquesta reforma a Barcelona, els canvis són molt notables, ja que s’han millorat cada centímetre de l’habitatge. Per comprovar-ho comparem l’abans i el després, la millor manera de veure tots els canvis que s’han fet en un treball de reforma. Abans de comentar cada detall compartim un vídeo comparant abans i després de la reforma integral.

Llar acollidora

Una de les demandes d’aquesta reforma integral ha estat actualitzar el disseny interior dels espais del pis. Originalment aquesta casa no tenia un interiorisme organitzat i tenia una decoració i materials diferents a cada habitació. Les nostres professionals en interiorisme a Barcelona s’encarreguen de posar remei a aquests inconvenients.

La imatge original recorda l’estil dels anys vuitanta i s’ha rebutjat tota. S’ha actualitzat aplicant un disseny interior contemporani amb una gran presència de tonalitats neutres. Amb aquest tipus de colors s’aconsegueixen espais neutres i acollidors ideals per a una llar familiar. A més, permeten que la llum s’expandeixi per tots els racons generant espais lluminosos i amplis.

D’aquesta manera, per a la nova pintura de les parets s’han utilitzat els colors blancs i gris suau. Aquests es combinen amb un nou paviment, un terra ceràmic imitació fusta que s’estén per gairebé tot el pis. També s’han fet els canvis de les finestres de fusteria d’alumini i de les noves portes de color blanc. Gràcies al projecte d’interiorisme, aquest habitatge llueix una imatge moderna i d’acord amb l’actualitat.

Cuina oberta

Un altre dels canvis visibles d’aquesta reforma integral el trobem a la cuina. Comparar abans i després de la reforma de cuina és espectacular. Aquest espai ha passat de ser una cuina independent a una cuina oberta i amb una distribució en forma d’U. Ara la cuina ofereix una mobilitat perfecta i cada element ocupa l’espai més funcional per al seu ús.

El costat esquerre l’ocupa un allargat taulell que aporta superfície de suport i que està equipat amb una placa de cocció. A més compta amb calaixos i armaris per a l’emmagatzematge de cuina tant a la part inferior com a superior. El moble de cuina torça cap a la dreta i disposa de buits a mida per integrar electrodomèstics com la nevera, el forn i el microones.

Una barra de cuina ocupa el costat dret de lespai. El seu taulell amplia la superfície de suport a la cuina i també compta amb la pica. A la seva veu també es pot utilitzar com a barra d’esmorzar. El taulell sobresurt de la base i genera un espai perfecte per a menjars distesos.

Cambra de bany modern

L’abans i després de la reforma del bany també és espectacular. S’ha passat d’una cambra de bany obsoleta a un espai modern i altament funcional. S’ha canviat el disseny interior i se n’han redistribuït les peces sanitàries. Ara la cambra de bany respon a les necessitats actuals, tant diàriament com en els moments més relaxats.

Un dels nous elements sanitaris és un lavabo flotant amb moble demmagatzematge incorporat i que corona un gran mirall de bany. L’acompanya un vàter d’imatge clàssica amb la cisterna a l’esquena, encara que amb línies modernes. A la zona d’aigües s’ha canviat la banyera per un plat de dutxa pràctic que es protegeix amb mampares de portes corredisses.

Una reforma de bany completa quant a lequipament i també en el sentit de la imatge. Les rajoles originals s’han canviat per unes rajoles de color gris molt elegants. Les antigues rajoles de gres del terra també s’ha renovat per un terra ceràmic en to beige suau. En línies generals és una cambra de bany funcional i modern.

Pressupost de reforma integral a Barcelona

Si creus que és el moment d’un abans i després a casa teva contacta amb nosaltres i digues que és el que necessites. Elaborem pressupostos de reformes integrals i t’ho lliurem de manera gratuïta i sense compromís. Truca’ns al 93 209 97 17 i demana el teu.