close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma de pis al carrer Casanova

Un dels nostres treballs més recents ens porta fins al carrer Casanova de Barcelona. Aquí ens hem encarregat de renovar completament un pis per convertir-lo en una veritable llar. Per això compararem abans i després d’aquesta reforma de pis a Barcelona. S’ha passat d’un habitatge apagat i deteriorat a un espai habitable i molt funcional.

Gràcies a l’experiència acumulada ia la versatilitat dels nostres professionals ens podem adaptar a tots els estils decoratius. També ens ajustem a cada pressupost oferint qualitats contrastades del mercat. Així que aquesta reforma de pis compleix les necessitats que han sol·licitat els propietaris.

De la mateixa manera que ens hem encarregat de moblar tots els espais de la vivenda. A l’empresa de reformes també oferim un servei de mobiliari a mida. Els nostres operaris s’encarreguen del muntatge i la col·locació de tots els mobles. Així pots gaudir de la teva nova llar des del primer dia.

Interiorisme i mobiliari

Un dels primers passos d’aquesta reforma a Barcelona ha estat establir quina imatge havia de tenir el pis. S’ha escollit un disseny interior contemporani que es pot encaixar amb molts estils decoratius. El nostre departament d´interioristes a Barcelona s´ha encarregat d´assessorar els propietaris durant tot el procés de l´obra.

S’han fet treballs de pintura per passar d’unes parets de color blanc i embrutades a unes parets d’un to beix suau. D’aquesta manera es genera molta lluminositat a cada espai i també un ambient acollidor. Aquests detalls també es potencien amb els nous paviments que s’hi han col·locat. Als dormitoris s’ha col·locat un terra de parquet laminat. Mentre a la cuina, els banys o el saló s’ha escollit un terra tipus hidràulic.

També ens hem encarregat de moblar tots els espais d´aquest pis a Barcelona. A la zona principal hi trobem el saló i el menjador. El primer ho hem moblat amb un sofà, una taula rectangular i un televisor ancorat a la paret. Per la seva banda, el menjador compta amb una taula i cadires per a diversos comensals.

Cuina oberta

Un dels canvis importants a nivell visual i de distribució el veiem a la cuina. Ha passat de ser a un espai independent (que ara és un dormitori) per ser una cuina oberta. Se situa a la dreta de l´entrada al pis i comparteix espai amb el menjador. Així, la cuina passa a estar connectada amb altres espais i ser més funcional.

La cuina està distribuïda en forma de L i disposa de tot allò necessari per fer front a les necessitats actuals. Compta amb dos trams de taulell que ofereixen superfície de suport i que estan equipades amb una placa vitroceràmica i una pica. Tant a la part inferior com a superior disposa d’armaris i calaixos per a l’emmagatzematge.

Els electrodomèstics han estat integrats en un mòdul del moble de cuina. Hi ha buits a mida per col·locar una nevera, un forn i un microones. El moble de cuina és blanc i s’integra perfectament a la imatge global. Amb aquesta reforma de cuina s’ha aconseguit modernitzar i equipar un espai vital per a totes les llars.

Banys moderns

De la mateixa manera que la cuina s’ha renovat també s’ha procedit a una reforma de banys. En aquesta reforma de pis concretament dos: un bany principal i un altre de cortesia. Tots dos s’han millorat tant en imatge com en equipament sanitari. Es complementen perfectament tant a l’ús diari com per a moments més relaxats.

Ara cada bany està equipat amb un lavabo amb emmagatzematge incorporat, un vàter i una zona d’aigües. Per a aquest darrer s’ha escollit un plat de dutxa que queda protegit per mampares de portes corredisses. Amb aquesta reforma de banys shan aconseguit espais altament funcionals.

Per a la imatge també s’ha escollit un mateix disseny per a les dues cambres de bany. S’han retirat les rajoles originals i les parets s’han enrajolat a mitja alçada amb rajoles bisellades de color blanc. El terra de rajoles marrons també s’ha canviat per un terra tipus hidràulic amb molta energia.

Pressupost sense compromís

A Grupo Inventia ens encarreguem que la teva reforma de pis sigui perfecta i tingui tot allò que necessites. Elaborem el teu pressupost de reforma en menys d’una setmana i t’ho lliurem sense cap compromís. Sol·licita-ho trucant al 93 209 97 17, un dels nostres professionals t’atendrà personalment.