close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i Després: reforma de pis al Passeig de Sant Joan

Fa uns dies us vam mostrar el resultat final de la reforma de pis que hem conclòs al Passeig de Sant Joan de Barcelona. S’ha tractat d’un treball molt complet que ha implicat a tots els nostres departaments. D’una banda les nostres interioristes a Barcelona s’han encarregat d’elaborar un projecte per modernitzar la imatge. A l’altre l’equip d’obra s’ha encarregat de convertir-lo en realitat.

Un treball en equip excel·lent per aquesta reforma de pis a Barcelona. Si veiem el següent vídeo comprovarem l’eficàcia dels professionals de Grupo Inventia en el sector de les reformes. Per veure més vídeos d’abans i després et convidem a seguir el nostre canal de Youtube. Hem creat una llista específica per comprovar com millorem l’estat d’un habitatge.

Cuina oberta

Un de les primeres millores en aquesta reforma de pis la veiem a la cuina. Ha passat d’ocupar una estada independent a ser oberta. En el tram que abans ocupava una paret ara compta amb una genial barra de cuina. A generat un espai perfecte per esmorzars i dinars distesos. També a ampliat la superfície de suport i de treball a la cuina.

D’altra banda el moble de cuina és molt més funcional. Té forma de L i en ell s’integren tots els electrodomèstics. A més compta amb un armari en el qual s’han col·locat la rentadora i l’assecadora. En aquesta reforma de cuina s’ha aprofitat a l’màxim l’espai disponible. De la mateixa manera que ara disposa de més capacitat d’emmagatzematge. Tant en la part inferior com superior dels taulells hi ha diversos calaixos i armaris.

Banys renovats

En aquesta reforma de pis també s’ha treballat en la millora de les cambres de bany. Això ha implicat un canvi radical tant en la imatge com en l’equipament sanitari dels mateixos. S’ha mantingut la idea d’un bany de tres peces, encara que amb una imatge actualitzada i moderna. Les rajoles originals s’han canviat per unes rajoles ceràmiques en to beige. Així s’han aconseguit dos espais lluminosos i més amplis visualment.

De la mateixa manera les noves peces sanitàries contribueixen a generar uns espais més funcionals i aptes per a qualsevol moment. Lavabo, inodor i plat de dutxa són de primeres marques i els nostres professionals s’han encarregat de la seva correcta instal·lació. Després d’aquesta reforma de pis dels propietaris compten amb un equipament durador i de garanties.

Disseny interior

A l’hora de comparar l’abans i després en aquesta reforma de pis cal fer esment a el nou interiorisme. Com s’aprecia tant al vídeo com a les fotos, la imatge original estava desfasada i necessitava un canvi. Estances tènues i aclaparadores han donat pas a espais lluminosos i amplis. Ara l’habitatge llueix una imatge molt més acollidora.

El nou paviment també juga un paper fonamental. S’ha treballat en base a un disseny contemporani i els acabats en fusta de el nou terra de parquet juguen a favor d’una imatge més càlida. A la zona de la cuina s’ha substituït el terra de gres marró original per un terra hidràulic més neutre.

Reforma de pis a Barcelona

A Grupo Inventia t’oferim les millors solucions a totes les teves necessitats. El teu nova llar comptarà amb tot allò que necessites. Ens adaptem al teu estil i pressupost generant un projecte de reforma de pis únic i a mida. Per sol·licitar teu pots trucar-nos al 93 209 97 17 o omplir aquest breu formulari de contacte.