close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després de reforma integral al carrer Comandante Benítez

Hem acabat un nou treball de reforma integral a Barcelona. Ens hem encarregat de renovar completament un habitatge situat al carrer Comandante Benítez. Ara aquesta llar disposa d’un ambient acollidor i familiar, a més d’un equipament complet als espais clau.

Comparant abans i després d’aquesta reforma a Barcelona podem veure els grans canvis i millores que hem realitzat. Entre aquests destaca la reubicació de la cuina perquè quedi connectada a altres espais de la casa. També la nova imatge contemporània i que genera un ambient molt agradable a tots els espais.

Perquè tots els canvis siguin visibles comparem l’abans i després d’aquest projecte de reforma integral al vídeo següent. Aquest i molts més estan disponibles al nostre canal de Youtube i altres xarxes socials. Si creus que és moment de renovar la teva llar segueix-nos i coneix de primera mà la nostra manera de treballar.

Imatge moderna

Un dels primers punts establerts en aquesta reforma integral és la nova imatge de la vivenda. D´aquesta manera ens hem encarregat d´esborrar la imatge antiquada de tots els seus espais i aplicar un disseny modern i amb acabats actuals. Les nostres expertes interioristes a Barcelona s?han encarregat de convertir en realitat els desitjos dels propietaris.

S’ha realitzat un treball de pintura complet i s’ha modernitzat la imatge a tots els espais. Això inclou la sala d’estar i menjador, dormitoris i passadís. S´ha escollit una pintura de color blanc que permet fluir la llum amb molta facilitat. Hem aconseguit dotar aquest habitatge de més lluminositat i sensació d’amplitud.

Al nou color de les parets també us acompanyen les noves portes, marcs i sòcols, que també són de color blanc. D’aquesta manera, la imatge és homogènia i lineal. Deixa enrere la decoració del passat i llueix una imatge molt més contemporània. En espais com els dormitoris, aquest ambient funciona molt bé, ja que és acollidor i càlid.

La nova imatge també es potencia gràcies al canvi de paviment que hem fet. En aquesta reforma a Barcelona ens hem encarregat de substituir tot el terra de parquet. Hem canviat l’original, molt desgastat per l’ús i el pas del temps, i n’hem col·locat un de nou. L’actual terra de parquet té un acabat de fusta natural molt agradable.

Cuina en forma d’U

Un dels canvis més significatius en aquesta reforma integral és el de la cuina. Originalment estava situada a un espai independent i ara és una cuina oberta al menjador. Amb aquesta millora hem aconseguit connectar la cuina amb la resta de la vivenda de manera orgànica i fluida.

A més, la cuina té forma d’U i ofereix una mobilitat excel·lent a l’hora de fer-ne ús. Cada element s’ubica al lloc indicat per oferir les millors prestacions. D’aquesta manera, la cuina es distribueix a través de tres taulells que aporten superfície de suport i de treball. S’hi ha instal·lat la placa vitroceràmica i l’aigüera.

Un dels taulells funciona com a barra de cuina i genera un espai perfecte per poder fer menjars distesos i rebre les visites. Per la seva banda, els nous electrodomèstics estan integrats a l’extrem dret d’aquesta reforma de cuina. Es compon de nevera, forn i microones.

Bany funcional

Un altre dels espais que s’ha millorat amb escreix és la cambra de bany. Es manté a la seva ubicació original, encara que té un nou disseny interior i un equipament sanitari modern i funcional. Gràcies al nostre ampli catàleg de possibilitats i l’assessorament dels nostres professionals, una reforma de bany és molt senzilla.

Ara la cambra de bany té un lavabo amb moble demmagatzematge incorporat que permet una organització perfecta de tots els productes. Just al costat hi ha el vàter que té una imatge clàssica renovada amb la cisterna a l’esquena. Al fons hi ha la zona d’aigües. En aquest cas, s’ha escollit un plat de dutxa que queda protegit per mampares de portes corredisses.

Per a la nova imatge s’ha aplicat un interiorisme contemporani igual que a la resta de la vivenda. Hem aconseguit dotar aquesta cambra de bany d’un ambient acollidor i fresc. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de color beix i s’ha col·locat un nou paviment de rajoles grises.

Pressupost de reforma integral

Són molts abans i després els que hem comparat i en tots s’aprecia una millora increïble. Els nostres professionals estaran amb tu durant tot el procés de l’obra perquè estiguis al dia dels progressos que es van fent. Per començar, ens pots trucar al 93 209 97 17 i sol·licitar el teu pressupost de reforma. En menys d’una setmana ho tindrem llest i t’ho lliurarem sense cap compromís.