close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i Després: reforma integral Avinguda Diagonal de Barcelona

Recentment vam mostrar el resultat final d’una nova reforma integral a Barcelona. Concretament realitzada en un habitatge situat a l’Avinguda Diagonal. En aquesta ocasió compararem l’abans i després per veure amb més claredat les millores que s’han realitzat. Una reforma integral en un pis dúplex amb treballs d’interiorisme i instal·lació d’equipament.

En el següent vídeo exposem aquest abans i després. Com es pot apreciar el canvi d’imatge és molt notable en tots els seus espais. Per poder veure més reformes integrals que hem finalitzat pots seguir-nos a les nostres xarxes socials. En aquestes plataformes compartim tots els projectes que realitzem tant a Barcelona ciutat com en localitats de les rodalies.

L’empresa de reformes Grupo Inventia és coneguda per la seva versatilitat. Els nostres professionals s’adapten a qualsevol necessitat dels propietaris. Comptem amb l’experiència i eines clau per adaptar-nos a tots els estils i pressupostos. En els nostres projectes t’oferim varietat opcions per la seva nova llar amb les millors qualitats de l’mercat.

Reforma de cuina oberta

Abans de comentar els aspectes generals de l’habitatge ens aturem a la nova cuina. En aquest projecte de reforma integral s’ha passat d’una cuina situada en una estada independent a una cuina oberta. Un canvi que per si sol genera més espai visual a l’entrada de l’habitatge, on s’ubica la cuina.

S’ha aprofitat al màxim l’espai disponible per a aconseguir una cuina funcional i que permet una excel·lent mobilitat. A la zona dreta s’ha instal·lat un moble de cuina en forma de L. Compta amb una àmplia capacitat d’emmagatzematge, superfície de suport i en els fogons s’ha instal·lat una placa de cocció i una pica. A la part dreta s’ha disposat una barra de cuina i en el fons de l’estança s’han integrat els nous electrodomèstics. Es componen de nevera, forn, microones i vinoteca.

Un altre canvi en aquesta reforma de cuina fa referència a la imatge. Com es pot apreciar tant en el vídeo com a la galeria de fotos és una gran millora. S’ha passat d’un mobiliari d’aspecte antiquat en color fusta a un mobiliari molt més d’acord amb l’aspecte global. Els mobles de cuina són de color blanc i s’ha generat un espai molt lluminós i visualment ampli.

Reforma de bany

També s’ha millorat la imatge i l’equipament sanitari d’un dels banys de la planta superior. Es manté en la seva ubicació original i la disposició és la mateixa, tot i que ara és molt més modern. S’han retirat les rajoles de color de color verd de les parets per alicatarlas amb nous rajoles de color beige. D’aquesta manera la llum natural s’estén amb facilitat per tot l’espai i genera un ambient molt més acollidor.

L’antic paviment de rajoles blanques també s’ha substituït per un amb un acabat més fi i discret. Ara el terra d’aquesta reforma de bany es presenta en unes rajoles amb un acabat suau de color beige. Per la seva banda el nou lavabo doble compta amb un moble a la seva zona inferior. Es presenta amb un acabat en fusta que encaixa perfectament en la nova imatge.

També s’han substituït la resta de peces sanitàries. En aquest cas una banyera i un vàter. Tots dos ocupen la seva posició original, tot i que a la banda de el nou vàter també s’ha instal·lat un plat de dutxa. En línies generals s’ha aconseguit una cambra de bany altament funcional i que ofereix les millors prestacions en el seu ús.

Nou interiorisme

Comentades les millores que s’han realitzat a la cuina i el bany també s’ha renovat l’interiorisme de tots els espais. Les nostres interioristes a Barcelona han treballat en base a un disseny interior contemporani. En aquest habitatge s’han retirat les abundants cobertures de fusta per donar pas a estades lluminoses i àmplies.

S’ha aconseguit gràcies a la utilització de tons neutres per pintar les parets. També s’ha substituït en a l’antic paviment. S’ha passat d’un terra de parquet fosc a un altre amb un acabat molt més suau. D’aquesta manera s’ha generat un ambient global molt més lleuger i molt acollidor.

També s’han rehabilitat les escales que connecten les dues plantes d’aquest habitatge. S’han mantingut els esglaons de fusta i les baranes de metall negre. Tot això després d’haver supervisat la seva seguretat i poder garantir una estructura correcta i resistent. D’aquesta manera s’ha aconseguit imprimir la imatge i ambient d’una veritable llar.

Reforma integral a Barcelona

Per Grupo Inventia cada projecte de reforma integral és únic i es treballa en base a les necessitats dels seus propietaris. Oferim un assessorament personalitzat per part dels nostres especialistes perquè la teva llar tingui tot allò que necessites. Per sol·licitar el teu pressupost de reforma integral pots trucar-nos al 93 209 97 17. T’ho lliurarem sense cap tipus de cost ni compromís.