close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i Després: reforma integral al carrer Berruguete

Recentment us presentem els acabats generals de la reforma integral que hem finalitzat al carrer Berruguete de Barcelona. En aquest text volem exposar l’abans i després de la feina feta i com s’ha millorat tant la imatge com l’equipament. S’ha tractat d’un projecte de reforma integral a Barcelona molt complet i a mida dels seus propietaris.

A Grupo Inventia cada projecte és tractat de manera personalitzada i oferim les millors opcions a cada client. La nostra àmplia gamma de productes ens permet adaptar-nos a qualsevol estil decoratiu i pressupost. Tot això oferint les millors qualitats del mercat. Només treballem amb productors i distribuïdors contrastats.

Amb Grupo Inventia la reforma integral de la teva llar serà un èxit. Pots sol·licitar el teu projecte més pressupost trucant al 93 209 97 17 i t’ho lliurarem sense cap tipus de cost ni compromís. A l’igual que en aquest habitatge casa teva tindrà un canvi espectacular i tindràs tot allò que necessitis.

Nova imatge

Un dels punts a millorar en totes les nostres reformes integrals és l’aspecte de el disseny interior de l’habitatge. És per això que comptem amb un departament especialitzat en interiorisme que assessora en tot moment als propietaris. En aquesta ocasió s’ha apostat per un estil contemporani, generant espais lluminosos i amplis.

La major part de les parets de l’habitatge s’han pintat d’un suau to de color gris. D’aquesta manera la llum natural pot arribar a qualsevol racó de la casa i aporta més personalitat que el clàssic color blanc. Les portes, els marcs i els sòcols també s’han canviat. Per substituir els originals amb acabat en fusta s’ha optat pel color blanc. Amb això s’ha aconseguit una imatge més moderna.

Una altra de les millores notables ha estat la instal·lació d’un nou paviment. En la major superfície d’aquest habitatge s’ha col·locat un terra de parquet laminat en tons mitjans de fusta. Molt més acollidor i càlid que les rajoles originals. En línies generals s’ha aconseguit la imatge i ambient idonis que ha d’oferir una veritable llar.

Reforma integral de cuina

La cuina es manté en la seva ubicació original, tot i que s’ha renovat per complet tant la seva mobiliari com a equipament. A la part dreta s’ha col·locat el moble de cuina principal. Té forma de L i compta amb capacitat d’emmagatzematge tant en la part inferior com superior. Mantenir l’ordre en aquesta reforma de cuina serà molt senzill.

Els dos trams de taulells de cuina aporten molt espai de suport i de treball. A més s’han equipat amb una placa vitroceràmica i una pica. Una de les novetats és el moble de cuina col·locat a la banda esquerra. En ell s’han integrat la resta d’electrodomèstics. Parlem de la nevera, el forn i el microones.

Per a la nova imatge d’aquesta cuina s’ha escollit un moble blanc, el mateix color de les taulells. Combina molt bé amb el nou terra de rajoles grises, generant un ambient molt lluminós i ampli en un espai d’ús diari. També s’ha canviat la porta i la finestra que donen accés a la galeria. Ara són de fusteria d’alumini i perfectament hermètiques.

Nous banys

Al tractar-se d’una reforma integral també s’han renovat les dues cambres de bany amb què compta l’habitatge. A l’igual que la cuina es mantenen en la seva situació original, però llueixen nous. Cada bany disposa d’un equipament sanitari complet i funcional. Un lavabo, un vàter i un plat de dutxa. Al bany més gran també s’ha col·locat un bidet.

Per a la nova imatge d’aquesta reforma de banys s’ha seguit la línia general de l’habitatge. S’han aconseguit dos espais d’ambient fresc en els quals s’ha potenciat la lluminositat i l’amplitud visual. Les parets s’han enrajolat completament amb rajoles de color beige i s’ha col·locat un terra ceràmic a joc.

Alguns detalls d’aquesta reforma de banys a Barcelona és que els vàters tenen la cisterna oculta a la paret. D’aquesta manera s’incrementa l’espai visual en cada estança. També cal esmentar els nous miralls de bany. Tots dos són grans i es situen sobre els lavabos flotants que compten amb un moble d’emmagatzematge.

Reforma integral abans i després

Comparar l’abans i després d’una reforma integral és una manera efectiva de comprovar el gran treball que realitzen els professionals de Grupo Inventia. En base als gustos i necessitats de cada propietari trobem els acabats que més s’ajusten al seu estil. D’aquesta manera aconseguim crear llars d’imatge actual i altament funcionals. Pots contactar amb nosaltres per WhatsAap (icona a la part superior dreta) i sol·licitar el teu pressupost de reforma sense compromís.