close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després de reforma integral: carrer Escultor Canet

Una de les reformes integrals que hem acabat ens porta fins al carrer Escultor Canet. És una feina molt completa per millorar tots els aspectes d’aquest pis. Un treball de reforma a Barcelona que ha implicat tots els nostres departaments. Ara aquest habitatge disposa de tot allò necessari per respondre a les necessitats actuals.

Hem aconseguit dotar aquest pis d’espais funcionals i amb un equipament de garanties. També hem moblat tots els dormitoris perquè compleixin la seva funció des del primer dia. El canvi de l’abans i el després d’aquesta reforma integral es pot apreciar al vídeo següent.

Disseny interior contemporani

Un dels canvis més notables en aquesta reforma integral és el canvi d’imatge a totes les zones de l’habitatge. En veure l’estat original, és evident que necessitava un rentat de cara i una actualització. En base a les necessitats dels propietaris, les nostres interioristes a Barcelona han creat el projecte perfecte.

Hem aplicat un disseny interior contemporani amb l’objectiu de generar espais acollidors. Per això és necessari dotar de més lluminositat i amplitud visual cada espai. En aquest cas ens podem fixar a la sala d’estar o als dormitoris, encara que s’ha aplicat a tot l’habitatge.

Per això s’ha utilitzat pintura de color neutre. Concretament, les parets s’han pintat amb un to de beix suau. Així, la llum natural pot arribar a qualsevol racó de la casa amb gran facilitat. Queda ben combinat amb el nou terra de parquet i fa ressaltar a les portes blanques que hem instal·lat.

Cuina a L

La cuina ha canviat d´ubicació respecte a la distribució original. Ha passat de ser una cuina independent i amb moltes mancances a una cuina oberta equipada amb els electrodomèstics imprescindibles. Al taulell principal s’hi ha instal·lat una placa vitroceràmica i una pica d’un sinus.

En aquesta zona també hi ha una gran capacitat d’emmagatzematge. S’han disposat diversos calaixos i armaris a la part inferior i superior del taulell. A la banda esquerra s’ha col·locat una altra part del moble de cuina amb buits a mida per als electrodomèstics. Ara la cuina té una nevera, un forn i un microones agrupats a una mateixa zona.

Banys equipats

Altres espais que s’han vist beneficiats amb aquesta reforma integral amb les cambres de bany. Els originals es van llençar a baix i s’han construït dos banys nous. En tots dos casos s’ha fet servir un mateix disseny i equipament per actualitzar-los. Es presenten com a espais funcionals tant al dia a dia com als moments més relaxats.

Cada bany està equipat amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i un plat de dutxa. Aquest és un equipament sanitari bàsic perquè una reforma de bany ofereixi les millors prestacions. De la mateixa manera, també tenen altres elements com el mirall de bal que s’ha col·locat sobre el lavabo.

El nou disseny de bany segueix les línies contemporànies de la resta de la vivenda. Les parades s’han enrajolat a mitja alçada amb rajoles bisellades de color blanc i s’ha col·locat un terra tipus hidràulic. Així es genera un ambient fresc i agradable que converteix les cambres de bany en espais ideals.

Reforma integral a Barcelona

Comparant abans i després d’aquesta reforma a Barcelona és evident que a Grupo Inventia sabem com tractar el teu projecte. Ens ajustem a les vostres necessitats i pressupost oferint materials de qualitat contrastada i de confiança. T’atenem personalment per sol·licitar el teu pressupost de reforma i informar-te de tot el que necessitis. Truca’ns al 93 209 97 17.