close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i Després: reforma integral al carrer Ginebra de Barcelona

Després de realitzar aquest treball de reforma integral al carrer Ginebra de Barcelona volem comparar el seu abans i després. De nou un gran treball de l’equip de Grupo Inventia, aconseguint renovar i millorar interiorisme i equipament. Ara l’habitatge llueix una imatge moderna i està llesta per oferir les millors prestacions en les necessitats diàries.

L’abans i després d’aquesta reforma integral a Barcelona el vam presentar en el següent vídeo. Com es es pot apreciar el canvi és molt significatiu. La millora dels aspectes estètics també ha comportat l’enderroc de parets per generar nous espais. Es tracta d’una reforma integral pensada a l’mil·límetre i en la qual s’ha fet funcional cada racó.

Reforma de cuina oberta

Un dels primers canvis d’aquesta reforma integral ho veiem a la cuina. Ha passat es situar-se en una estada independent a s’uneixi cuina oberta a la sala. Ara està integrada en el disseny general i es mimetitza perfectament amb la resta de l’espai. S’ha generat major espai visual i s’ha aconseguit un espai molt lluminós.

Quant al pràctic la cuina està distribuïda en forma de L. Compte amb capacitat d’emmagatzematge a la part inferior i superior de les taulells. A més de buits a mida per integrar els electrodomèstics. En línies generals una cuina que ofereix molta mobilitat i és altament funcional.

Nou bany

Una altra estada important que s’ha millorat en aquesta reforma a Barcelona és la cambra de bany. D’un espai estret i desfasat en imatge ha passat a ser un bany ampli i d’ambient acollidor. Les rajoles i terra original s’han substituït per rajoles en to beige. Ara ofereix una imatge agradable i molt lluminosa.

Per a l’equipament sanitari s’ha apostat per un bany de tres peces. D’aquesta manera s’ha col·locat un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat. Així poden organitzar tot tipus de productes de bany. El segueixen un vàter de línies modernes i una dutxa d’obra. El resultat d’aquesta reforma integral de bany és el d’un espai funcional.

Projecte d’interiorisme

A més de millorar l’equipament de les estances esmentades en aquesta reforma integral també s’ha imprès un nou interiorisme a tot l’habitatge. S’ha treballat amb un disseny interior d’estil contemporani amb espais amplis i lluminosos. L’objectiu era aconseguir espais acollidors i que poguessin combinar amb tot tipus de mobiliari.

D’aquesta manera les parets de l’estança s’han pintat de color blanc i permeten que la llum natural s’expandeixi a cada racó. El terra de gres original s’ha canviat per un paviment ceràmic imitació fusta, aportant calidesa en els ambients. També s’han renovat totes les portes i finestres, per a les que s’ha fet servir fusteria d’alumini i vidres dobles.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia oferim els millors serveis per a la teva reforma integral. Treballem de manera personalitzada i a mida, oferint les millors solucions a les teves necessitats. Pots sol·licitar el teu projecte + pressupost trucant al 93 209 97 17. També pots omplir aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.