close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma integral en carrer Homer

Fa uns dies us vam mostrar el resultat de la reforma integral que vam finalitzar al carrer Homer de Barcelona. Ara ens agradaria comparar l’abans i després. Així es pot apreciar amb detall el canvi de l’habitatge. En aquest cas vam passar d’una decoració una mica desfasada a un estil decoratiu contemporani.

Gràcies a això en aquesta reforma integral es van aconseguir estances àmplies i lluminoses. És a dir, espais perfectes amb un ambient càlid i acollidor. Ara comentarem algunes de les millores que s’han realitzat en aquesta reforma integral a Barcelona. Abans compartim un vídeo perquè el canvi pugui apreciar de forma més visual.

Reforma de cuina i banys

En totes les reformes integrals que elaborem a Grupo Inventia posem l’accent en les renovacions de cuina i de banys. Comptem amb professionals experimentats i amb una àmplia gamma de materials. El catàleg de cuina abasta des de mobiliari, electrodomèstics, enrajolat, terra, etc. Mentrestant, per a les renovacions de bany disposem d’una gran varietat en sanitaris de primeres marques.

La cuina és de concepte obert però s’ubica en un espai ampli i ben definit. Per a la nova disposició s’ha apostat per una distribució en forma lineal. Compta amb un taulell equipada amb una placa vitroceràmica i una pica. A la part dreta s’ha col·locat un moble de cuina que àmplia la capacitat d’emmagatzematge i en el qual s’han encastat dels altres electrodomèstics.

En la cambra de bany s’ha escollit una imatge moderna. Les parets s’han enrajolat amb rajoles quadrades de color blanc. Així s’aconsegueix que la llum arribi a cada racó de l’estança i ofereixi un ambient fresc i acollidor. Un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i un plat de dutxa componen l’equipament sanitari.

Nova imatge

Per a aquesta reforma integral a Barcelona el nostre departament d’interiorisme ha preparat un projecte en base a un estil contemporani. D’aquesta manera els colors neutres són els protagonistes. Units a les grans entrances de llum natural s’aconsegueixen espais àmplis i lluminosos. Això es tradueix en espais molt agradables i perfectes per viure-hi.

Les parets s’han pintat de color blanc i s’ha col·locat un terra de parquet en tons mitjans de fusta. Aquesta mateixa combinació s’utilitza en les escales que connecten les dues plantes de la casa. Mentre que l’estructura és d’obra i de color blanc, els esglaons són de fusta.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia posem al teu servei als millors professionals de sector de l’interiorisme i reformes integrals. Per sol·licitar el teu projecte i pressupost pots trucar-nos al 93 209 97 17 o escriure’ns a info@grupoinventia.es. Te’ls lliurarem de forma gratuïta i sense compromís.