close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma integral al carrer Llull

Recentment presentem una reforma integral acabada al carrer Llull de Barcelona. Ara volem comparar l’abans i després de la feina feta. Quan us dediqueu al sector de les reformes integrals, comparar l’estat original i l’actual és perfecte per plasmar totes les millores que s’han realitzat.

En aquesta ocasió n’han estat diverses, ja que hem anat un pas més enllà de millorar el disseny interior, reformes espais clau o col·locar el nou paviment. Per aquest projecte de reforma integral també ens hem encarregat de fer caure algunes parets i fer una redistribució d’estades. L’objectiu principal és aprofitar al màxim l’espai disponible i aconseguir un habitatge funcional.

Abans de relatar al detall els canvis que hem aplicat en aquest pis, compartim un vídeo amb abans i després complet. Al nostre canal de Youtube tenim una llista dedicada als abans i després de reformes que hem acabat. Les exposem al detall ia totes les localitzacions, ja que treballem tant a Barcelona ciutat com a municipis de les rodalies.

Pas a cuina oberta

Un dels canvis més significatius en aquesta reforma a Barcelona és crear una cuina oberta. A l’estat original la cuina estava en un espai propi i independent, separat de la resta de zones. Ara la cuina ha quedat connectada tant al saló com al menjador, aconseguint aportar més fluïdesa i mobilitat.

En aquest cas la cuina es manté a la ubicació original i per ampliar més l’espai s’ha prescindit d’un bany. D’aquesta manera, la cuina queda distribuïda en forma de L i oberta al saló. A més, les zones queden separades per un mur a mitja alçada que es pot fer servir per recolzar elements de cuina o decoratius.

La cuina disposa de molta capacitat d’emmagatzematge i buits a mida per poder col·locar els nous electrodomèstics. Concretament, la cuina compta amb nevera, forn i microones. D’altra banda, té dos trams de taulell de cuina que ofereixen una superfície àmplia de suport i de treball. Les hem equipat amb una placa vitroceràmica i una pica d’un sinus.

Nou bany

Com hem esmentat, per ampliar l’espai disponible al menjador i al saló hem enderrocat l’espai que ocupava una cambra de bany. Per això, hem hagut de reubicar-lo en una de les habitacions del pis. El canvi ha estat millor, ja que ara l’espai de neteja és més gran i s’ha pogut distribuir millor.

També hem modernitzat la imatge de la cambra de bany i ara està molt canviat respecte a l’original. Per exemple, les rajoles de color marró fosc han passat a ser de color beix. A més, en disposar d’una finestra molt més gran hi ha més llum natural al bany. L´ambient és molt més fresc i agradable.

Pel que fa a l’equipament sanitari hem instal·lat tres peces noves que aporten una imatge moderna i un ús funcional. Es componen d´un lavabo amb moble d´emmagatzematge, un vàter i també un plat de dutxa. La zona d’aigües queda protegida per mampares transparents que permeten que la llum natural estigui a tota l’estada.

Disseny actual

Com ha de ser una reforma integral també ens hem encarregat d’actualitzar el disseny interior de cada espai de la casa. Hem hagut d’arreglar totes les parets emplenant i allisant cadascuna. Posteriorment les hem pintat de color blanc per acabar de segellar-les i aplicar la moda imatge.

Entre elles destaca una paret de maó vist que també hem pintat de color blanc. Prèviament ens hem encarregat de restaurar-la i tornar-li la màxima vitalitat. Gràcies a aquesta nova imatge, hem generat espai lluminosos i acollidors. Al saló principal destaquen les dues grans entrades de llum natural que il·luminen tot el pis.

Una altra novetat ens porta al paviment que hem canviat a tot el pis. Hem canviat el terra de rajoles original per un terra de parquet en tons mitjans de fusta. A més de les característiques esmentades, la nova tarima de parquet genera calidesa. Amb totes aquestes millores hem aconseguit transformar un pis amb moltes mancances en una veritable llar.

Reforma integral a Barcelona

Si vols aconseguir una nova llar a mida i que cobreixi totes les teves necessitats contacta amb nosaltres. Truca’ns al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost de reforma sense compromís. Et garantim un abans i després increïble per a la teva nova llar.