close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma integral al carrer Melcior Palau

Fa unes setmanes vam acabar una reforma integral al carrer Melcior Palau de Barcelona. Com a cada projecte que finalitzem ens encarreguem de compartir el resultat i exposar les millores que hem aplicat. Ara volem comprar abans i després de l’habitatge en qüestió.

Gràcies al treball conjunt dels nostres departaments hem aconseguit convertir un pis sense gaire encant en una veritable llar. Ara cada un dels espais es presenta amb una imatge moderna i transmet un ambient molt acollidor. Les millores i els canvis que hem realitzat els comparem al següent vídeo.

Disseny interior contemporani

Un dels primers passos en aquesta reforma integral ha estat establir la nova imatge de la vivenda. En aquesta ocasió hem apostat per un disseny interior contemporani amb tons neutres a cadascun dels seus espais. La majoria de les parets s’han pintat de color blanc, indicat perquè la llum flueixi fins a tots els racons.

Les noves portes i mobiliari també són de color blanc per contribuir a una imatge homogènia i lineal. Es tracta de característiques perfectes per imprimir una imatge moderna a una llar. També ho hem combinat amb acabats en fusta, sobretot al nou terra de parquet que hem instal·lat.

També ens hem encarregat de restaurar les escales interiors que connecten les plantes d’aquest habitatge. Els graons de pedra originals han estat coberts amb làmines de fusta a joc amb el nou paviment que ja hem esmentat. Per la seva banda, s’ha mantingut la barana metàl·lica amb passamans de fusta.

Reforma de cuina oberta

Un dels espais clau en una llar contemporania és la cuina. Es tracta d´una zona d´ús diari i que ha d´oferir les millors prestacions. Ara la cuina d´aquest pis es presenta com el lloc perfecte tant per preparar els àpats com per dur-los a terme. Una de les novetats d´aquesta reforma de cuina és que ara és oberta i disposa d´una barra d´esmorzar.

La distribució de cuina té forma de U i reparteix els nous elements de manera efectiva i organitzada. Una de les claus de les nostres reformes de cuines és que les personalitzem i adaptem a la comoditat dels propietaris. En aquest sentit, la cuina s’ha equipat amb tots els electrodomèstics imprescindibles.

Ara disposa de nevera, forn i microones, tot nou i marques contrastades. També s’ha retirat el mobiliari original i se n’ha col·locat un de molt més modern i d’acord amb la nova imatge. El moble de cuina és de color blanc i els panells dels calaixos i armaris són llisos. Un altre dels avantatges d´aquesta reforma de cuina a Barcelona és que s´ha ampliat la capacitat d´emmagatzematge.

Cambres de bany funcionals

Les cambres de bany es mantenen a la ubicació original, encara que són totalment diferents. Ens hem encarregat de modernitzar la imatge i també d’instal·lar un equipament sanitari funcional. En el cas de lavabo compta amb un nou lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat i amb un vàter.

En el cas de la cambra de bany principal també disposa d’un nou lavabo i inodor. La diferència és que en aquest cas disposa d’una zona d’aigües on hem instal·lat un plat de dutxa. És un espai ampli i queda protegit per unes mampares de portes corredisses transparents.

Per a la nova imatge d’aquestes reformes de bany s’ha optat per mantenir la decoració aplicada a la resta de la vivenda. D’aquesta manera tots dos espais de neteja llueixen una imatge moderna i amb tons neutres. Hem creat dos banys d´ambient fresc i molt lluminosos que responen de manera efectiva a qualsevol necessitat.

Reforma integral abans i després

Les nostres reformes integrals són personalitzades per a cada cas, oferim les millors opcions a totes les teves necessitats. Per sol·licitar el teu pressupost de reforma ens pots trucar al 93 209 97 17.