close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i Després de reforma integral: carrer Vilamarí

Les reformes integrals segueixen succeint-se a Grupo Inventia. La nostra empresa de reformes segueix transformant habitatges obsoletes en llars funcionals. Recentment vam acabar un treball de rehabilitació en carrer Vilamarí de Barcelona. Si comparem l’abans i després d’aquesta reforma integral podem apreciar una gran diferència.

A Grupo Inventia comptem amb els millors professionals perquè la teva llar tingui tot allò que necessites. La nostra versatilitat ens permet adaptar-nos a qualsevol estil decoratiu. A més treballem amb un ampli catàleg de materials i oferim la millor relació qualitat-preu. Visita el nostre canal de Youtube i descobreix més reformes integrals realitzades pel nostre equip.

Nou interiorisme contemporani

Comparant l’abans i després d’aquesta reforma integral queda palès que la imatge s’ha renovat completament. L’estat inicial indicava que cada estança necessitava millores en tot: acabats, pintura, instal·lacions o canvi de paviment. Després d’escoltar les necessitats dels propietaris s’ha optat per un interiorisme contemporani.

Gràcies a això s’han aconseguit espais molt lluminosos i amb sensació d’amplitud. Dues característiques indispensables per a una llar avui dia. Per obtenir-hem pintat les parets de color blanc en espais com la sala d’estar i els dormitoris. A més l’habitatge compta amb grans entrades de llum natural i així pot arribar a cada racó.

També s’ha renovat el paviment. S’ha passat d’un terra de terratzo antiquat a un modern terra ceràmic imitació parquet. Els acabats de fusta aporten calidesa a l’ambient a més de tractar-se d’un material resistent i durador. A nivell visual l’abans i després d’aquesta reforma integral és més que evident i satisfactori.

Reforma integral de cuina i bany

En aquesta reforma integral a Barcelona també s’ha renovat completament la cuina. El canvi més notori és s’ha passat d’una cuina independent a una cuina oberta a la sala. A més de modernitzar l’aspecte de l’habitatge també genera més espai visual i amplitud. Ara la cuina està distribuïda en forma de L i totalment integrada en el disseny interior general.

La cuina compta amb dos trams de placa de cuina equipats amb placa de cocció i aigüera. Tant a la zona inferior com superior disposa d’una àmplia capacitat d’emmagatzematge. El forn s’ha integrat en el moble de la part baixa i la nevera queda camuflada per les portes del moble de cuina. Tot això embolicat en un mobiliari de color blanc amb algun acabat en fusta.

Un altre espai millorat en aquesta reforma integral és la cambra de bany. L’abans i després és molt notable, ja que s’ha renovat tant la imatge com l’equipament sanitari. A les parets s’han tret les rajoles inicials per pintar les parets de color blanc i potenciar la lluminositat i amplitud de l’estança. Les parets del vàter i de la dutxa s’han enrajolat amb rajoles quadrades de color blanc.

Pel que fa als sanitaris s’ha passat de quatre a tres peces molt més modernes i funcionals. Tenim un lavabo sobre taulell de disseny quadrat amb capacitat d’emmagatzematge a la seva zona inferior. Al seu costat se situa un vàter flotant amb la cisterna oculta. La banyera s’ha canviat per un plat de dutxa, molt més pràctic i funcional. La nova dutxa queda protegida per unes mampares de portes corredisses transparents.

Reforma integral a Barcelona

La teva llar necessita una reforma integral? Posem a la teva disposició els millors professionals de sector de l’interiorisme i reformes. Treballem tant a la ciutat de Barcelona com en localitats de les rodalies i et lliurem projecte + pressupost gratis i sense compromís. Pots sol·licitar-omplint aquest formulari de contacte o trucant al 93 209 97 17.