close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i després: reforma integral de pis a Barcelona

Un nou treball de reforma integral a Barcelona ens ha portat fins al carrer Rosselló de Barcelona. Hem aplicat un nou disseny interior i també hem renovat totes les instal·lacions. Alhora ens hem encarregat de canviar elements com el terra, les portes o les finestres.

L’objectiu d’aquesta reforma de pis era convertir un pis decadent en una llar veritable. Per això també hem treballat en les reformes de cuina i de les cambres de bany. Com a experts en reformes integrals disposem d´un catàleg d´opcions ampli i variat. Podem adaptar-nos a tota mena d’estils decoratius ia qualsevol demanda.

Al vídeo següent comparem l’abans i el després d’aquesta reforma de pis a Barcelona. Es poden apreciar clarament totes les millores que hem realitzat a cadascun dels espais. T’animem a seguir-nos en xarxes socials perquè puguis conèixer la nostra manera de treballar i els resultats que et podem oferir.

Reforma de cuina oberta

En aquest projecte, la cuina ha canviat d’ubicació. Ara està situada a un espai annex a la zona principal de l’habitatge. És a dir, està molt propera al menjador ia la sala d’estar. Amb aquest canvi hem generat un espai molt funcional i que connecta amb les parts més importants de la casa.

A nivell pràctic la cuina és oberta i està distribuïda a través d´un moble de cuina en forma de L. Una de les grans millores d´aquesta reforma de cuina a Barcelona és que disposa d´una gran capacitat d´emmagatzematge. El taulell és àmplia i compta amb una pica i una placa de coccón. Tant a la part inferior com a la superior hi ha calaixos i armaris per emmagatzemar i organitzar tot tipus d’utensilis.

Alhora, el moble de cuina acull els nous electrodomèstics com el forn i el microones. Tots dos integrats igual que la nevera. D’aquesta manera, hem aconseguit una cuina altament funcional i que respon a les necessitats de la vida diària. A més, la seva imatge combina el color blanc i l’acabat en fusta, els tons del nou interiorisme.

Disseny interior modern

La imatge de totes les zones del pis ha estat millorada i modernitzada. D’un estat original molt antiquat s’ha passat a un disseny interior contemporani. Ara les tonalitats neutres són les protagonistes a cada espai. Les parets han estat pintades de blanc i les noves portes són del mateix color. La imatge interior ha guanyat en homogeneïtat.

El paviment també s’ha canviat millor. D’un terra de parquet amb aroma als anys vuitanta s’ha passat a un terra laminat amb acabats de fusta natural. Hem aconseguit dotar de calidesa espais com el saló o els dormitoris. En línies generals el resultat del treball potencia la sensació de lluminositat i amplitud a cada racó de la casa.

Nous banys funcionals

La cuina, l’interiorisme i també s’han renovat els banys. En aquesta ocasió dos banys han passat a ser espais funcionals i que ofereixen les millors prestacions en tot moment. Com hem esmentat el nostre catàleg de materials per al bany és molt variat. Fer una reforma de banys amb Grupo Inventia és molt senzill i el resultat és espectacular.

Ens hem encarregat d´instal·lar el nou equipament sanitari. Ara cada bany té un lavabo amb moble d’emmagatzematge, mentre que abans només tenia un lavabo de peu molt antiquat. També s’ha canviat el vàter i ara llueix línies modernes d’acord amb la nova imatge del pis.

S’ha creat una zona d’aigües a cada reforma de bany i s’ha optat per un plat de dutxa pràctic. Al costat s’hi han instal·lat unes mampares de portes corredisses. Tot plegat embolicat en unes parets enrajolades completament amb rajoles de tonalitat beix. Les rajoles del nou terra també mantenen aquesta tonalitat neutra i lluminosa.

Reformes abans i després

En aquesta reforma integral el canvi ha estat total en tots els aspectes. Les nostres interioristes s’encarreguen de plasmar en un projecte els teus gustos i necessitats. A partir d´aquí el nostre equip d´obra el converteix en realitat. Truca’ns al 93 209 97 17 i demana el teu pressupost de reforma. Ho tindrem preparat en menys d’una setmana i us ho lliurem sense compromís.