close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i Després: reformes a Barcelona

Un dels treballs que hem finalitzat ens porta fins al carrer Padilla de Barcelona. Ens hem encarregat de renovar completament un habitatge que necessitava una actualització. Per apreciar tots els canvis comparem l’abans i el darrer projecte. Amb les nostres reformes a Barcelona convertim pisos en veritables llars.

Ara aquest pis del carrer Padilla disposa de tot allò necessari per oferir les millors prestacions. Les millores que hem realitzat són tant a nivell de disseny interior com dʻequipament. En aquest sentit ens encarreguem de fer reformes a Barcelona personalitzades ia mida de cada client.

La comparació d’abans i després d’aquesta reforma integral s’aprecia molt bé al vídeo següent. Al nostre canal de Youtube tenim una llista dedicada a tots els abans i després de reformes. D’aquesta manera podem presentar els nostres treballs i exposar els canvis que podem dur a terme a tot tipus d’habitatges.

Cuina oberta a dos fronts

La reforma de cuina ha comportat un gran canvi tant visual com pràctic. La cuina original era a l’esquerra de l’entrada en una estança independent. Ara la cuina té una distribució a dos fronts i ocupa tota l’entrada de l’habitatge. D’aquesta manera, hem dotat la cuina d’una mobilitat perfecta.

Els nous electrodomèstics estan situats al lloc indicat per oferir un ús funcional. A la banda esquerra s’han integrat diversos electrodomèstics com la nevera, el forn i el microones. També disposa de capacitat demmagatzematge i de superfície de suport i de treball.

A la part dreta s’ha col·locat un taulell allargat equipat amb una pica d’un si. Tant a la part superior com a inferior disposa d’armaris i calaixos que amplien l’emmagatzematge a la cuina. Al seu torn, a la part baixa del taulell s’ha integrat un nou electrodomèstic com el rentaplats.

Disseny de cuina

La reforma de cuina també ha implicat millores en el disseny interior. S’ha passat d’un espai amb símptomes clars de desgast a un espai lluminós i visualment ampli. El moble de cuina és de color blanc i potencia la lluminositat i l’amplitud. Es combina amb els acabats en fusta del terra de parquet i la barra de cuina.

Disseny i equipament de bany

Un altre dels espais que s’ha reformat en aquest pis del carrer Padilla és la cambra de bany. Igual que a la cuina, també ens hem encarregat de millorar la imatge i l’equipament. D’aquesta manera hem passat d’un bany antiquat a un espai modern i que respon a les necessitats actuals.

Hem retirat les rajoles originals per un enrajolat molt més fi i d’imatge actual. Les parets s’han enrajolat amb rajoles de to beix suau i s’ha col·locat un terra de rajoles en to gris. D’aquesta manera, la nova imatge és molt més contemporània i homogènia.

També ens hem encarregat de canviar tot l’equipament sanitari amb peces funcionals i distribuïdes millor. El lavabo de peu s’ha canviat per un lavabo flotant amb dos calaixos per a l’emmagatzematge. Tots dos calaixos asseguren un espai perfecte per organitzar tots els productes d’higiene.

El vàter antic s’ha substituït per un vàter flotant. Ara la cisterna està oculta a la paret i s’ha generat més espai visual. A la zona d’aigües s’ha mantingut la dutxa, tot i que ara s’ha col·locat un plat de dutxa arran de terra i protegit amb una mampara transparent. La imatge del conjunt de la reforma de bany és molt millor que l’original.

Pressupost de reformes a Barcelona

La nostra empresa de reformes a Barcelona prepara projectes a mida i personalitzats. Cada treball és únic i ho elaborem en base als gustos i necessitats de cada propietari. Per sol·licitar el teu pressupost de reforma contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17. En pocs dies ho tindrem llest i t’ho lliurarem sense compromís.