close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Abans i Després: reformes integrals a Barcelona

Després mostrar-vos el resultat de la reforma integral que hem finalitzat al carrer Mallorca de Barcelona, ara comparem l’abans i el després. S’ha tractat d’un treball molt complet en el qual s’ha millorat la imatge de totes les estances i s’han renovat les instal·lacions. Amb aquesta reforma integral l’habitatge està llest per garantir les millors prestacions.

Tot això gràcies al nostre equip de reformes integrals a Barcelona. La nostra experiència en aquest tipus de treball es pot veure al nostre canal de Youtube, on vam compartir tots els projectes que anem finalitzant. Un cop més hem aconseguit renovar i millorar les prestacions d’un habitatge i en aquest cas també mantenir alguns elements originals.

Disseny interior renovat

Totes les nostres reformes integrals a Barcelona parteixen d’un projecte d’interiorisme. Plasmem les necessitats dels propietaris d’una forma visual a través dels plànols i uns renders 3D que reflecteixen el resultat final. D’aquesta manera es pot saber com es veurà cada estança abans que s’iniciïn les obres. De la mateixa manera que permet una gran marge per a realitzar els canvis que es considerin oportuns.

En aquesta ocasió es deixa enrere una imatge una mica antiquada per donar pas a espais molt lluminosos i amplis. S’ha treballat amb un disseny interior contemporani de què ha resultat un ambient molt agradable i acollidor. La majoria de les parets s’han pintat d’un suau to beige que permet que la llum s’expandeixi a cada racó.

Un altre dels aspectes visuals que s’ha renovat en aquesta reforma integral és el paviment. El terra de parquet original, alguna cosa antiquat, s’ha substituït per un modern parquet laminat en tons mitjans de fusta. D’aquesta manera s’aconsegueix una imatge més homogènia a tot l’habitatge. Per la seva part en estances com la cuina i els banys s’ha optat per un terra ceràmic molt resistent.

Nous banys i cuina

Les nostres reformes integrals a Barcelona també inclouen treballs de millora en espais clau de la casa: banys i cuina. Al bany existent s’ha renovat completament la imatge i s’ha instal·lat un nou equipament sanitari. Després del treball de reforma integral compleix amb tots els requisits per a un ús funcional i precís.

També s’ha creat un nou bany a l’espai original que ocupava la cuina. Aquest es presenta amb un disseny contemporani igual que l’anterior i disposa d’un equipament sanitari complet. Es compon de lavabo amb moble d’emmagatzematge, inodor flotant i plat de dutxa. Per la seva banda la cuina s’ha reubicat en el que originalment era un dormitori.

D’aquesta manera la reforma de cuina es distribueix en forma d’U i ofereix totes les facilitats actuals. Disposa d’una àmplia superfície de suport i de treball i s’ha ampliat la capacitat d’emmagatzematge. Al seu torn s’han integrat en el moble de cuina dels nous electrodomèstics. Nevera, forn i microones ja estan a punt per ser utilitzats.

Reformes integrals a Barcelona

Els nostres especialistes en reformes integrals a Barcelona aconseguiran que la seva nova llar tingui tot allò que necessites. Treballem amb un ampli ventall de possibilitats i ens adaptem a tots els estils i pressupostos. Per sol·licitar el teu projecte de reforma integral pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari web. T’ho lliurarem de manera gratuïta i sense cap compromís.