close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Antes y Després: reforma integral al carrer Pujol de Barcelona

Per comprobar l’efectivitat d’una reforma integral res millor que comparar abans i després. Recientement vam finalitzar una de les reformes integrals que teníem actives. Concretament al carrer Pujol de Barcelona. Hem presentat el seus acabats en aquesta mateixa web y ara exposarem les millores realitzades.

D’un estat original que necessitava una urgent millora i modernització s’ha passat a una llar moderna i altament funcional. Un projecte de reforma integral a Barcelona que ha comportat treballs d’interiorisme, renovació d’instal·lacions i canvis de terres, portes i finestres. A més de la instal·lació de nou equipament en estances com la cuina i les cambres de bany.

Gràcies a l’experiència dels nostres professionals podem garantir el millor resultat en la reforma d’interiors del vostre llar. Cada projecte es fa de forma personalitzada i a mesura de cada client. Oferim les millors opcions adaptant-nos als teus gustos i pressupostos.

Reubicació de cuina

Un de les primeres millors que comentem d’aquesta reforma integral a Barcelona és la que afecta a la cuina. En aquesta ocasió la cuina es ha reubicat dins de la vivenda. En el seu estat original va ocupar la primera habitació del passadís. Ara passa a la segona estància, tot molt més ampli i obert.

D’aquesta manera la cuina s’acosta més al menjador, una ubicació molt més pràctica. Al ser una entrada oberta també contribuirà a generar més espai visual i oferir major mobilitat. En l’apartat estètic s’ha apostat per una cuina d’estil contemporani. Colors com el blanc i els acabats en fusta son els protagonistes.

La nova reforma de cuina es organitza de manera lineal al costat esquerre. Ahí se ha col·locat una amplia encimera que ha equipat amb un fregador i una placa vitroceràmica. A la seva vegada compte amb nous electrodomèstics integrats en el mateix mòbil de cuina. El forn està a la zona inferior i el microones a la superior. La nevera queda camuflada per les portes de l’armari en l’extrem dret.

Reforma integral de banys

Les cambres de bany també s’han millorat per complet en aquesta reforma integral. El bany de cortesia s’ha mantingut en la seva ubicació original, encara que s’ha reformat per complet en imatge i equipament sanitari. S’han tret els envellits rajoles originals i les parets s’han enrajolat amb rajoles de color beige. Així s’ha aconseguit generar un espai molt més agradable.

Per un altre costat es han modernitzat el lavabo i l’inodor. En la zona d’aigües se ha canviat la banyera per un pràctic plat de duxa. L’antic terra de terratzo s’ha canviat per un terra de gres en to beige. Ara la cambra de bany és un espai d’imatge homogènia i amb un ambient fresc i actual.

Aprofitant una de les estances s’ha construït una nova cambra de bany. Molt més amplia i que funciona com a bany principal. S’ha utilitzat un disseny igual a anterior, aplicant rajoles y terra de color beige. L’equipament sanitari també és de tres peces, contant amb un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un inodoro i una banyera.

Canvi d’imatge

Després de comentar les millors en l’espai tan necessari com la cuina i les cambres de bany exposarem les millors en l’interiorisme general. L’estat original de la vivenda no era l’adequat per funcionar com una llar. El pas del temps era evident i requeria d’un treball professional per adequar-lo a l’actualitat.

En aquest cas s’ha canviat tot el terra. Se ha retirat el parquet antic de la sala d’estar i ja no hi ha terra de terratzo en els dormitoris. En el seu lloc se ha col·locat un terra de parquet laminat en tons mitjans de fusta. Es tracta d’un material resistent i durador, a més d’aportar calidesa en tots els espais de la vivenda.

Les parets s’han pintat de color blanc i s’han aconseguit estades molt lluminoses i àmplies. Gràcies a això també se ha aconseguit que la llum natural s’expandeixi a tot el pis. En concordança a aquest canvi d’imatge les portes també es han renovat. Les antigues portes d’acabat en fusta fosc s’han substituït per unes modernes portes de color blanc. Aquest procés també s’ha dut a terme amb les ventanes.

Reforma integral a Barcelona

En línies generals s’ha aconseguit renovar acertadament un habitatge que presentava molts desperfectes. Ahora a aquest pis l’ivaeix un interiorisme contemporani molt agradable i que connecta amb les tendències actuals. Tot això gràcies a uns professionals compromesos i que han treballat des del primer minut per executar una reforma integral exitosa.

Per Grupo Inventia cada projecte és un repte i per això els tractem de manera personalitzada i professional. Per sol·licitar el teu pressupost de reforma integral pots trucar-nos al 93 209 97 17. T’entregem sense cap cost ni compromís.