close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Avantatges de canviar banyera per dutxa

12 juny, 2023 · Blog

A les tendències actuals per a cambres de bany hi ha una renovació que encapçala la llista de desitjos de molts propietaris. Es tracta d´un canvi que ens porta a la zona d´aigües de la cambra de bany i que consisteix en el canvi de banyera per un plat de dutxa. Actualment és una de les demandes més populars per a reformes de bany

Té molt de sentit, ja que amb aquest canvi tan senzill podem aplicar diversos avantatges a la nostra cambra de bany. A més, podem aprofitar per renovar altres detalls de la nostra cambra de bany i aplicar alguna de les tendències actuals. En línies generals canviar banyera per dutxa és una feina senzilla que es pot aplicar en un o dos dies.

cambiar bañera por ducha

Es tracta de millores tant funcionals per a l’ús de la cambra de bany com a visuals. El canvi de banyera per dutxa permet introduir nous dissenys interiors per aconseguir renovar totalment la imatge. Seguidament enumerarem els avantatges més destacats que podrem obtenir a la cambra de bany amb el canvi banyera per dutxa.

Dutxa funcional

A nivell pràctic canviar la banyera per un plat de dutxa genera més mobilitat a la cambra de bany. Sens dubte l’accés a la dutxa és molt més còmode i natural que no pas utilitzar la banyera. Aquest és un factor molt important, ja que permet accedir perfectament a la zona daigües a persones de totes les edats.

Precisament aquest és un dels avantatges més destacats a l’hora de decantar-se per un plat de dutxa. La funcionalitat a l’hora de l’accés decanta la balança moltes vegades. De la mateixa manera que la nostra zona d’aigües estarà a punt per ser utilitzada en tot moment amb gran comoditat. El seu ús s’adapta tant als moments més relaxats com a la vivesa que requereix el dia a dia.

De vegades sorgeixen dubtes entre banyera o dutxa pel que fa a la neteja del bany. Tenim a pensar que un plat de dutxa pot generar més esquitxades a la resta de l’estada i és ben al contrari. Actualment el mercat disposa d´un gran assortiment de mampares per a dutxa i altres proteccions que s´adapten a les nostres necessitats.

cambio bañera ducha

Dutxa de disseny

Un altre avantatge que aporten les dutxes a les cambres de banys incideix directament a la imatge global de l’estada. Generalment amb un plat de dutxa aconseguirem generar més espai visual i, en el cas de banys petits, també físic. En aquest puto també hi juguen un paper important les mampares de la dutxa.

Ja siguin mampares estàtiques, de portes corredores o amb frontisses, és recomanable que siguin transparents. D’aquesta manera permetem que la llum flueixi per tota la cambra de bany sense cap barrera. El tipus de tancament també tindrà connexió amb el tipus de plat de dutxa que escollim per a la nostra cambra de bany.

Al sector de les reformes de bany tindrem diverses opcions entre les quals escollir, tant en estil com en forma i mida. Al plat de dutxa clàssic se li uneixen el plat de dutxa arran de terra o contínues. Com hem esmentat la superfície disponible també marcarà quina forma tindrà el nostre plat de dutxa: quadrat, rectangular, de forma circular, etc.

cambiar bañera por plato de ducha

Canvi banyera per dutxa

Si estàs pensant en canviar la banyera per una dutxa aquests avantatges et poden ajudar a prendre una decisió. Com hem exposat, un plat de dutxa és molt beneficiós tant a nivell pràctic com a imatge. De la mateixa manera que és una reforma que es pot fer de manera independent o al costat de tot el pis per aconseguir la llar dels teus somnis.