close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Els avantatges de l’interiorisme d’estil contemporani

26 maig, 2020 · Blog

Com a empresa especialitzada en reformes integrals i interiorisme a Barcelona, són molt els projectes de renovació que duem a terme durant l’any. Les opcions que oferim a Grupo Inventia es plantegen en base a un disseny modern i funcional, adaptant-nos de manera personalitzada a les necessitats i gustos de cada client.

interiorismo contemporáneo

En per això que comptem amb un excel·lent departament de disseny interior i interiorisme. Els nostres professionals compten amb l’experiència per poder oferir els millors projectes per a la nova imatge d’un habitatge. Si bé cada persona és un món i treballem amb tot tipus d’opcions per a la mogui imatge d’una casa, l’interiorisme d’estil contemporani és un dels més sol·licitats.

Modern i acollidor

Un dels principals factors a favor l’interiorisme contemporani és que ofereix una imatge moderna i genera espais en què és senzill aconseguir un ambient lluminós i visualment ampli. Això es tradueix en estances molt còmodes i acollidores, tant a nivell d’imatge com a nivell de confort.

Al seu torn, es tracta d’un estil decoratiu en en què poden encaixar perfectament diversos tipus de decoració. En altres paraules, permet moblar i configurar les estades de la llar de manera pràctica i no tanca portes a diferents opcions. Els nostres projectes d’interiorisme tenen molt

en compte aquesta circumstància i disposem dels acabats perfectes per aconseguir allò que els propietaris busquen.

cocina contemporáneo

A través d’un interiorisme contemporani podrem decorar la casa amb diferents estils decoratius. Per exemple, una decoració minimalista, nòrdica, rústica, etc. es podran emmotllar perfectament a la idea general. Gràcies a la varietat d’opcions que ens ofereix el mercat, podrem equipar la nostra llar amb mobiliari i ornaments amb els acabats exactes als de la nostre idea.

elements clau

Òbviament la configuració de el disseny interior contemporani compta amb uns elements clau. Un dels més importants és el color amb què es pintaran les parets, ja que seran l’embolcall de la nova imatge. En aquesta parcel·la les tonalitats més utilitzades són les neutres. Ens referim a la color blanc, beige, gris i derivats. Aquests tons són excel·lents a l’hora de planificar un projecte d’interiorisme contemporani. Amb ells vam aconseguir que la llum natural s’expandeixi a cada racó de la casa.

Com hem esmentat el disseny contemporani accepta tot tipus de formes decoratives. Això ens permetrà provar diferents peces de mobiliari fins a trobar les que més encaixin amb el gust dels propietaris. Al seu torn, també poden contribuir amb els seus colors a generar aquests espais lluminosos tan característics d’aquest interiorisme.

Els tèxtils de color gris o beige funcionaran molt bé en aquest aspecte. De la mateixa manera, els mobles amb acabats en fusta també seran molt ben rebuts en el disseny interior contemporani. També jugarem amb els vidres i miralls, ja que és recomanable no taponar la llum. Portes de fusta amb vidres, taules de ceptre de vidre, etc. seran peces d’allò més encertades d’utilitzar.

Interiorisme a Barcelona

El disseny interior d’una llar és molt personal i a Grupo Inventia el tenim en compte. No treballem amb projectes prefabricats i oferim un alt nivell de personalització. El nostre departament d’interiorisme a Barcelona treballarà per presentar-te un projecte d’interiors en el qual es plasmen les necessitats i gustos que ens has descrit.

Tant en la nostra pàgina web com en les nostres xarxes socials pots veure tots els projectes de reforma i interiorisme que hem realitzat fins a la data i poden servir-te d’inspiració. Per sol·licitar el teu projecte d’interiorisme pots omplir aquest formulari i un cop contactem amb tu t’ho lliurarem de forma gratuïta i sense cap compromís.