close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Com fer un sabater de palets

28 febrer, 2023 · Blog

Els palets van arribar al món de disseny interior per quedar-s’hi durant molt de temps. Si bé al principi sonava una mica estranya la idea de fabricar mobles amb palets, ha triomfat. Els mobles de palets tant per a interior com per a exterior són una de les majors tendències actuals. És molt complicat trobar una persona que no els conegui.

Amb ells podem crear tot tipus de mobles com taules o sofàs, però en aquesta ocasió ens centrarem en com fer un sabater de palets. A més de la seva practicitat, es tracta d’una opció ideal per aplicar aquest toc rústic que tant agrada a les llars. Fusta i etil hand made, tots ens fa pensar en una llar càlida i acollidora.

zapatero de palets

Un dels grans avantatges de fabricar mobles amb palets és que són fàcils de trobar i econòmics. A això hem d’afegir que es poden fer servir per fer una varietat de mobiliari, entre ells un sabater de palets. Amb només unes poques eines i subministraments bàsics, podeu fer un sabater elegant i funcional per ajudar a organitzar el seu espai.

On aconseguir els palets

El primer pas per fer el nostre sabater amb palets és tenir els necessaris per construir-lo. Actualment moltes botigues especialitzades venen peces de palets de diferents mides a preus accessibles. També podem optar per aconseguir-los de manera gratuïta, ja que molts es rebutgen. Adquirint-lo en un establiment ens assegurem que estiguin tractats i llestos per fer-se servir.

De tota manera, mai no està de més polir-los si és necessari i netejar-los amb un drap humit per eliminar possibles impureses de la fusta. Més endavant això ens facilitarà la feina a l’hora de pintar o envernissar el sabater de palets que estem fent.

zapatero con banco

Fabricació a mida

Amb la fusta tractada i llesta per fer-se servir només hem de començar el procés de construcció. El primer pas és mesurar l’espai on volem col·locar el nostre sabater de palets i marcar la fusta. Les nostres necessitats entren en joc ia partir d’aquí decidirem com fer-ho tant en mida com en capacitat.

De la mateixa manera que podrem comprar els nostres palets a superfícies especialitzades, també podrem adquirir els seus ancoratges. Als mobles d’estil hand made la seguretat és molt important i ens hem d’assegurar que disposem dels cargols i eines adequades. La unió de les peces del sabater de palets és clau perquè aguanti i ofereixi les millors prestacions.

Un cop tinguem els palets units i ben encaixats podrem acabar el nostre nou sabater fet a mà de diferents maneres. Entre elles, podem pintar-lo del color que més s’adeqüi al nostre estil o aplicar-hi una capa de vernís clàssic. De la mateixa manera, podem optar per mantenir l’aspecte de fusta natural. Si ens decantem per aquesta opció sí que recomanem aplicar algun producte especial per a la conservació de la fusta.

Sabater de palets funcional

Un cop tinguem llest el nostre nou sabater fet amb palets tindrem una peça de mobiliari totalment funcional. Disposarem d´un espai perfecte per organitzar les sabates de tota la família. A més, que serà un moble únic i amb la satisfacció d’haver-ho fet amb les nostres mans.

zapatero con palets para exterior

Fer un sabater amb palets pot ser molt senzill i econòmic. Aconseguint l’equipament i les peces adequades podrem fer un sabater elegant i funcional que contribuirà a mantenir l’espai de la nostra llar organitzat i molt ordenat.