close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Com instal·lar una alarma mantenint un bon disseny d’interiors?

3 juliol, 2019 · Blog

Amb l’arribada dels mesos d’estiu, les alarmes per casa s’han convertit en una prioritat. Els dies de vacances són un paradís per lladres, que aprofiten que les habitatge estan buides per robar al seu gust. D’aquesta manera, molts són els que es decanten per instal·lar sistemes de seguretat per a la llar. Però, com pots disposar d’una alarma i no trencar amb l’estètica de la teva llar?

Hi ha alarmes per a casa estètiques?

Qui hagi afegit un punt més de seguretat a la seva llar, el primer pas és comparar alarmes per a casa.

Al mercat, hi ha una gran varietat de gammes a diferents preus, sent les alarmes de Prosegur i les de Securitas Direct les més demandades.

Per a això, la millor opció és consultar amb un professional que et guiï i analitzi la distribució per determinar la ubicació ideal. Per descomptat, és normal que es vulgui instal·lar sense fer cap reforma. Bastant de temps has invertit ja en deixar tot al teu gust perquè una alarma a la llar revolucioni el to decoratiu.

Quin preu tenen les alarmes per casa?

La composició de les alarmes per casa sol comptar amb un panell de control (el dispositiu que connecta amb la Central Receptora d’Alarmes), una sirena, uns detectors i sensors i algun altre element extra com una càmera de videovigilància.

El preu de la seva instal·lació sol rondar els 50-200 euros, depenent del model, més uns 30-40 euros de quota mensual. En total, la inversió sol sortir per 500 euros a l’any. Dit això, ¿les alarmes per casa més cares són més harmòniques estèticament parlant?

Al mercat, sí que hi ha alarmes decoratives per als habitatges. Una de les alarmes per a habitatge que sobresurt per sobre de la resta per aquest valor és la Myfox Home Alarm, un router amb una moderna tecnologia capaç d’anticipar els robatoris. Amb un disseny minimalista, el seu preu ronda els 160 euros.

Consells per tenir alarmes a casa i no trencar amb l’harmonia decorativa

Si per contra et decantes per alguna altra, tingues en compte aquests consells decoratius perquè les alarmes per llar conjuguen amb aquesta harmonia estètica:

Unes alarmes per casa sense reformes

És normal que només vulguis fer les obres mínimes per instal·lar les alarmes per a casa. Per això, és fonamental estudiar amb l’instal·lador un esquema de l’habitatge per veure per on pot anar el sistema de cablejat. Per evitar problemes, les millors del mercat en termes de decoració són les alarmes sense fils.

Les alarmes per a casa: en blanc o en negre

El blanc i el negre són colors neutres que es poden combinar amb facilitat amb la resta d’element decoratius que componen el saló, l’habitació etc.

Una alarma per a casa en blanc – la més habitual- crearà aquest ambient fresc i net que potser busques. D’altra banda, una en negre és genial si vols generar contrastos o si l’espai està ben il·luminat.

Els materials de les alarmes per a casa, resistents

Per aportar tota la seguretat possible, les alarmes per llar estan dissenyades amb materials resistents i difícils de trencar pels lladres –làmines d’acer, entre d’altres-, però molt poc estètics.

Així, si la teva llar es caracteritza per un estil nòrdic, sempre pots col·locar prop de la porta i recobrir-la amb una coberta de fusta. D’aquesta manera, tindrà aquest caràcter més tardor. D’altra banda, si l’estètica està més lligada a un estil japonès i minimalista, sempre es pot afegir una funda amb motius orientals.

A les altures, el millor per a aquests sistemes de seguretat

En el cas que es pugui, una opció bona és ubicar l’alarma per casa a les altures.

Com ja s’ha comentat, les escasses propietats estètiques de les alarmes, en la qual no es pot jugar amb moltes textures i colors, fan que sigui millor tenir-les al capdamunt de la paret, allunyades de prestatgeries o de qualsevol altre objectiu decoratiu. En altres paraules, aquests complets sistemes de seguretat han de passar desapercebuts als ulls dels que viuen o visiten la casa.