close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Com potenciar la distribució d´una cuina petita

8 març, 2023 · Blog

Com a empresa especialitzada en reformes i interiorisme, hem d’estar al dia de les tendències. Així podem oferir les millors opcions a tots els propietaris que volen renovar el vostre habitatge. Dins les nostres especialitats trobem les reformes de cuina. Es tracta de l’estança més important d’una llar i on hi ha múltiples opcions per a la seva distribució o equipament.

L’objectiu és poder adaptar-se a les necessitats de cada cuina i treballar-hi de manera personalitzada. Quan la cuina és gran les possibilitats són més grans i més factibles. Per altra banda, tenim les cuines petites. Hi hem d’estar molt atents per aconseguir la millor distribució i funcionalitat per a ella.

distribucion cocina pequeña

Quan es tracta de dissenyar la distribució de cuines petites, leficiència és un aspecte clau. Una distribució ben pensada i estructurada ens pot ajudar a maximitzar l’espai disponible de la cuina i aprofitar al màxim cada centímetre. Així que exposarem els punts clau per potenciar la distribució d’una cuina petita i augmentar-ne l’eficiència.

Moble de cuina multifuncional

Si l’objectiu és aconseguir la millor distribució per a una cuina petita hem de moblar-la a consciència. Per això és important fixar-nos en el moble de cuina que escollim i que ens aporta. Ha d’oferir més que capacitat d’emmagatzematge o espais per integrar els electrodomèstics.

Per exemple, serà un moble de cuina multifuncional un que tingui una taula desplegable. Encara que la cuina sigui petita necessitem les mateixes comoditats que a qualsevol cuina. La diferència és que haurem d’estalviar espai al màxim. Comptar amb una taula desplegable ens aportarà més superfície de suport i de treball a l’hora de cuinar.

Alhora també disposarem d’un espai per a esmorzars i menjars distesos. Per a aquesta comesa també necessitem unes cadires. En aquest sentit, el mercat també ens ofereix una gran varietat de mobiliari plegable per a cuines petites. Podrem tenir un agradable espai de reunió amb cadires i tamborets plegables.

distribucion cocina pequeña

Electrodomèstics clau

Al projecte de distribució per a una cuina petita cal escollir els electrodomèstics necessaris i d’acord amb l’espai que tenim disponible. Per aconseguir-ho de manera senzilla els mobles de cuina estan preparats amb buits a mida per integrar-los. D’aquesta manera, la nevera, el forn i fins i tot el microones formen part del mateix mobiliari de cuina.

Gràcies a això guanyarem més superfície al taulell. A més, és aplicable a tots els estils de cuina petita. Ja sigui un espai obert o en una habitació independent. Donades les nostres necessitats també podrem optar per integrar altres electrodomèstics com el rentaplats o la rentadora.

Generar més emmagatzematge

En la distribució de cuines petites també es té en compte poder generar més espai d’emmagatzematge. Per conservar el major espai visual és important poder tenir els elements de cuina emmagatzemats i organitzats. Sobretot, serà perfecte per a aquests utensilis que no fem servir cada dia.

A més a més del moble de cuina principal podem aprofitar l’espai vertical de la nostra cuina petita. Que els armaris ocupin l’espai del terra fins al sostre serà perfecte per aconseguir aquesta característica. Amb un moble de cuina podrem tenir diversos calaixos i armaris.

Un altre element clau per a l’emmagatzematge en la distribució de cuines petites són les prestatgeries. En aquest sentit les prestatgeries obertes són perfectes, ja que ens permeten organitzar els nostres productes i no treuen espai visual a la cuina. A més, es tracta d’un element molt variat i que es pot trobar per a tots els estils de cuines petites.

Organitzar i distribuir una cuina petita

Amb aquestes línies generals podrem adequar la nostra cuina petita a les necessitats actuals.