close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral al carrer Comtes de Bell-lloc de Barcelona

A Grupo Inventia hem finalitzat amb èxit un nou treball de reforma integral a la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió ens hem encarregat de rehabilitar completament un habitatge situat al carrer Comtes de Bell-lloc. Hi vam dur a terme una sèrie de millores tant en el disseny interior com a l’equipament d’estances clau.

En línies generals es va aconseguir una imatge molt actual i que ofereix les millors prestacions. Basant-se una combinació de tonalitats neutres vam aconseguir dotar cada estança de major sensació d’amplitud i lluminositat.

Reforma de cuina

La cuina és oberta, però ocupa el seu propi espai. A la paret de l’esquerra es va col·locar un moble de cuina amb forats a mida per encastar els electrodomèstics, compostos per una nevera, un forn, un microones i una vinoteca. A més, es va generar espai d’emmagatzematge una petita superfície de suport.

A la paret de la dreta es va disposar un taulell en forma d’U. Amb ell s’amplia amb escreix la superfície de suport i de treball. També està equipat amb una placa vitroceràmica i un rentaplats. Al seu torn disposa de capacitat d’emmagatzematge en tota la part inferior del taulell de cuina i en un tram de l’espai superior.

Reforma de banys

Totes dues cambres de bany compten amb un equipament sanitari que ofereix les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús. Aquest es compon d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una dutxa. Destaca que en els dos casos el vàter és suspès, un detall que fa als banys molt moderns.

Pel que fa al disseny interior, es va apostar per un enrajolat de parets complet amb rajoles de color beige. Això genera un ambient molt agradable i fresc en tots dos banys. Al seu torn, dóna peu a la introducció d’altres acabats, com els de la fusta.

Reforma integral a Barcelona

A Grupo Inventia elaborem projectes de reforma integral personalitzats i ajustats a les teves necessitats. Pots sol·licitar-lo juntament amb el teu pressupost i t’ho lliurarem de forma gratuïta i sense compromís.