close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Consells per reformar un bany petit

10 gener, 2023 · Blog

Un dels reptes com a empresa de reformes i d’interiorisme és poder aconseguir tot el que els propietaris volen a casa seva. De vegades és molt senzill, encara que en d’altres l’enginy i l’experiència tenen un paper fonamental. A l’hora de reformar un bany petit sol ser el més habitual.

color para baños pequeños

La cambra de bany és un espai de neteja diari i del qual es fa ús diverses vegades. Una de les característiques indispensables dun bon bany és que ha de oferir les millors prestacions en tot moment. Per això és una de les zones de la casa amb més demanda per reformar-se i actualitzar-se.

Les reformes de banys petits poden ser molt enginyoses. En un espai delimitat cal instal·lar tot allò necessari perquè ofereixi un ús funcional i efectiu. A més de millorar la seva imatge segons les tendències actuals que hagin escollit els interessats. Amb aquestes premisses és un bon moment per compartir idees i consells per reformar un bany petit.

Color per a un bany petit

Un dels primers punts en la reforma d’un bany petit és establir la seva nova imatge. Quin estil de disseny interior aplicar és molt important per dotar el nostre espai de neteja d’unes característiques o d’altres. Com hem esmentat, es tracta d’una zona d’ús diari i ha de tenir un ambient agradable.

En aquest apartat, el gust personal jugarà un paper fonamental. Tot i així, hi ha diverses directrius recomanables a l’hora d’escollir el color per a banys petits. En aquest sentit, el color blanc sempre serà una opció molt recomanable. Ja sigui amb les rajoles d’un enrajolat o amb la pintura de les parets.

baño pequeño

L’objectiu a l’interiorisme als banys petits és dotar-los de més sensació d’amplitud i espai visual. Són característiques essencials i que es poden aconseguir amb el color blanc. En aquest sentit és el millor color perquè la llum natural o artificial flueixi amb facilitat i il·lumini tot el ban.

Sanitaris per a banys petits

Un altre aspecte en què cal pensar molt bé per reformar un bany petit és l’equipament sanitari que es vol instal·lar. En aquest cas volem un bany complet de tres peces sanitàries. Actualment això ha deixat de ser un trencaclosques, ja que el mercat s’encarrega de produir peces sanitàries de tota mena de formes i mides.

En aquest sentit serà senzill trobar un lavabo i un vàter que s’adapti a les característiques del nostre bany petit. Per a la zona d’aigües el més habitual és un plat de dutxa, tot i que els banys petits amb banyera també són habituals. A dia d’avui els sanitaris es poden trobar de diverses mides i també hi ha banyeres especials per a banys petits.

baños pequeños con bañera

A partir d’aquí també ens podem plantejar afegir altres accessoris per a banys petits. Si bé el mirall de bany és un element necessari en un espai de neteja, podem optar per completar-lo més. Entre els accessoris més usats actualment tenim les seques tovalloles elèctrics o els bidets de paret.

Pressupost per a una reforma de bany

Establits els criteris principals per a una reforma de bany petit sorgeix la pregunta del preu de tot això. Com a la majoria de modificacions i de reformes interiors tot dependrà de la superfície a reformar i dels materials escollits. Hem de contemplar escenaris diferents.

Podem trobar des d´un bany petit en una casa d´un estil decoratiu molt marcat fins a un bany funcional d´un pis de ciutat. Tot i així és possible fer una estimació que podria costar reformar un bany petit. Si ens centrem en un bany complet com el que hem descrit amb uns materials de qualitat mitjana-alta podríem situar-nos entre els 3.000€ i 5.000€.

Actualment un preu acord al mercat i amb el qual es pot aconseguir una cambra de bany moderna, funcional i duradora. Amb aquests consells quant a imatge i equipament esperem que el teu nou bany petit quedi perfecte i compleixi amb totes les teves expectatives.