close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Un nou disseny per a la cambra de bany

3 novembre, 2017 · Blog

Si arriba el dia el que ens decidim per renovar la nostra cambra de bany hem de tenir diverses coses clares. A més de saber que equipament sanitari volem i les seves característiques, no se’ns pot escapar el saber que disseny volem imprimir en la nostra nova cambra de bany.

Actualment hi ha infinitat d’estils decoratius per utilitzar en qualsevol de les estances de la nostra llar, entre les que s’inclou la cambra de bany. En aquest post comentarem un disseny de bany que generi una estada acollidora, àmplia visualment i que ofereixi les millors prestacions a l’hora de fer ús d’ella.

Tonalitats neutres

D’entrada, els millors tons a utilitzar en una cambra de bany són els neutres. Un ventall que ens porta des del blanc fins al beix, passant per suaus tons de gris. Amb aquest tipus de colors s’aconseguirà potenciar la sensació d’amplitud i lluminositat a la cambra de bany, una cosa essencial per a la nostra comoditat.
Aquests colors poden aplicar-se tant en l’enrajolat com a la paret, una mica del que parlarem en el següent punt.

Enrajolat a mitja alçada

Pel que fa al disseny de la cambra de bany, una cosa que funciona molt bé actualment és l’enrajolat a mitja alçada. D’aquesta manera tindrem mitja paret enrajolada amb rajoles i la restant estarà pintada, del mateix color o d’un molt similar. D’aquesta manera també es poden combinar diferents colors aconseguint el mateix efecte.

Disseny de cambra de bany a Barcelona

A Grupo Inventia disposem d’un departament especialitzat en disseny i reforma de cambra bany. Pots contactar amb nosaltres i t’informarem dels nostres serveis sense cap compromís.