close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Disseny i imatge en reformes de cuina oberta

11 febrer, 2021 · Blog

En diversos dels últims treballs de renovació d’habitatge que hem realitzat ens ha tocat treballar amb reformes de cuina oberta. Molts clients que van a les oficines de Grupo Inventia sol·liciten aquest tipus de canvi en el seu pis o casa. Es tracta d’una de les opcions més sol·licitades i és per això que oferim tot tipus de possibilitats en aquesta parcel·la.

Les reformes de cuina oberta impliquen molt més que una renovació de mobiliari i d’electrodomèstics. Un cop l’espai està obert aquest ha de congeniar amb la resta de l’habitatge. En el nostre departament de reformes de cuines comptem amb professionals de el disseny i interiorisme de cuines perquè el resultat sigui perfecte.

Abans de comentar diverses de les avantatges que ofereixen les reformes de cuina oberta compartim el següent vídeo. En aquest expliquem com treballem a l’hora de dur a terme una reforma de cuina, ja sigui oberta o tancada. Per conèixer més detalls de la nostra feina en el sector de les reformes d’habitatge et convidem a seguir el nostre canal de Youtube.

Major espai visual

Una dels primers canvis que generen les reformes de cuina oberta és que s’aconsegueix més espai visual a l’habitatge. Passem d’estances independents a un espai diàfan que generalment respon a la recerca de major amplitud i lluminositat. Efectivament aconseguirem unir la cuina al seu espai annex, ja sigui la sala d’estar o el menjador. Normalment en la majoria dels casos és així.

A més d’un major espai visual també aconseguirem aportar una mobilitat més funcional. Tindrem connectades dues estances que ens permetran gaudir de més fluïdesa. Una de les pors en les reformes de cuina oberta és que el treball realitzat a la cuina no afecti l’altre espai. Actualment el mercat ofereix una àmplia varietat de campanes extractores perquè no hi hagi cap tipus de preocupació. A Grupo Inventia treballem amb les millors marques i no hi haurà cap impediment perquè puguis gaudir d’una cuina oberta.

Disseny de cuina oberta

Un altre punt important en les reformes de cuina oberta és el nou disseny de la mateixa. Aquest ha d’estar en sintonia amb la resta d’espais i és una cosa que pot aconseguir-se de manera molt senzilla. La nostra empresa de reformes integrals compta amb professionals de l’interiorisme i de la decoració per encertar de ple en el nou disseny de cuina. A més la nostra versatilitat ens permet adaptar-nos a qualsevol estil decoratiu i pressupost disponible.

Si bé la imatge final pot ser homogènia també hi ha opcions per dividir de manera efectiva els dos espais. Per exemple tenim les barres de cuina. Aporten altres opcions quant a distribució i permeten dividir visualment els espais tot i estar connectats. També generen un espai ideal com a zona d’esmorzar i similars.

Reformes de cuina oberta

A Grupo Inventia hem realitzat moltes reformes de cuina oberta i podem garantir el millor resultat. A cada projecte l’acompanyen uns renders 3D en els que pots veure com serà el resultat final i realitzar tots els canvis que consideris oportuns. Per sol·licitar el teu projecte pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar aquest formulari de contacte. T’ho lliurarem sense cap cost ni compromís.