close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Disseny interiors: mobles de saló moderns

26 octubre, 2023 · Blog

L’estil decoratiu de la llar representa la vostra manera de ser i expressa els vostres gustos personals. Per aquest motiu, el sector de l’interiorisme s’encarrega d’oferir una gran varietat d’opcions. L’objectiu és que cadascú pugui disposar d’aquella decoració que li agrada. Una part important de l’interiorisme de casa teva són els mobles, elements tant pràctics com decoratius.

Comentarem diversos detalls per disposar de mobles de saló moderns. S’emmarquen dins un disseny interior contemporani i d’acord amb les tendències. Tot i així, són duradors en el temps i atemporals per les seves característiques. Com hem dit, un pis modern uneix l’estètica i la practicitat a parts iguals.

muebles salon moderno

Els mobles de saló moderns solen caracteritzar-se per línies netes, dissenys minimalistes i materials contemporanis. Volem compartir una descripció general d’alguns dels elements comuns que trobareu als mobles de saló moderns.

Sofà i taula de centre

Un element protagonista a un saló és el sofà. També se li pot unir alguna butaca, la comoditat passa per ells. A nivell de disseny, els sofàs moderns solen tenir formes geomètriques simples i línies rectes. Els materials comuns inclouen cuir, microfibra i teles llises en colors neutres o tons de moda.

A l’hora d’escollir un sofà o una butaca cal pensar més enllà del moment actual. Es tracta de peces de mobiliari en què fas una inversió i s’ha d’amortitzar. Per això és aconsellable que et decantis per un sofà de tonalitats neutres i que encaixin en diferents estils decoratius. D’aquesta manera és més senzill que puguis renovar l’interiorisme de casa sense canviar el mobiliari.

Un altre elements que no pot faltar a un saló modern és una tauleta auxiliar. Les taules de centre modernes són sovint minimalistes, amb superfícies llises i potes primes. Els materials poden variar des de vidre temperat fins a fusta i metall. L’objectiu és que disposeu d’una superfície per recolzar els elements que necessiteu. Des de begudes fins al telèfon mòbil.

salon moderno madera

Moble TV i prestatgeries

El moble principal d´un saló modern sol ser multifuncional i adaptable a les teves necessitats. El més habitual és que tinguin un espai per a la televisió i tot tipus de dispositius multimèdia. És habitual que incloguin unitats demmagatzematge integrades. D’aquesta manera podeu aprofitar al màxim l’espai i emmagatzemar altres productes útils per a la vostra sala d’estar moderna.

Com a moble auxiliar d’emmagatzematge pots fer servir prestatgeries. Els prestatges flotants i les lleixes a les parets són comuns en el disseny de salons moderns. Es poden utilitzar per exhibir objectes decoratius, llibres o equips de música. Funcionen com un complement ideal i pots escollir entre una gran varietat de formes, acabats i colors.

Els mobles de saló moderns poden ser de diferents acabats, encara que hi ha alguns estils amb disseny més marcats. Per exemple, un interiorisme contemporani accepta molt bé els acabats de fusta. Es tracta de mobles per a saló atemporals i que contribueixen a generar un espai càlid i agradable.

Tèxtils i colors

Dediquem un apartat als complements que tindran els teus mobles moderns. Els colors neutres com el blanc, el negre, el gris i el beix són comuns en el disseny de mobles de saló moderns. Els tèxtils solen ser llisos i d’alta qualitat, amb la possibilitat d’afegir coixins i tapisseria en colors cridaners per donar un toc de contrast.

mueble salon moderno

En resum, els mobles de salons moderns tendeixen a enfocar-se a la funcionalitat, la simplicitat i l’elegància. Els dissenys són nets i clars, i els materials i colors se seleccionen per crear un ambient contemporani i agradable.