close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Els millors colors per a cuines petites

19 juny, 2023 · Blog

Un dels espais més importants de la llar és la cuina. És una zona molt important i que necessita estar en les millors condicions sempre. Tant per a la nostra comoditat a l’hora de fer-la servir com per la imatge que projectem a les visites. Unes característiques essencials en una cuina són la neteja i organització.

Evidentment no totes les cuines són iguals i en algunes cal potenciar aspectes de la imatge per aconseguir obtenir més partit. Arribats a aquest punt ens centrarem en comentar quins són els millors colors per a cuines petites. En aquest tipus de cuines a més de la funcionalitat de l’equipament també hi juga un paper fonamental el disseny.

colores para cocinas pequeñas

La imatge interior de les cuines s’aplica basant-se en potenciar certes característiques. En fer-ne un ús diari hem d’aconseguir un espai agradable i que es noti espaiós. En aquest sentit, l’elecció dels colors per a la cuina són essencials per aconseguir-ho. Gràcies a això una cuina petita podrà generar més amplitud visual.

Cuina blanca i fusta

Un color per a cuines petites que funciona molt bé és blanc. Normalment el color blanc s’utilitza justament per generar més amplitud visual als espais. Funciona a salons, dormitoris i també a cuines. La clau és aprofitar la lluminositat natural o artificial de lespai i potenciar-la amb el color blanc.

D’aquesta manera aconseguirem dotar la nostra cuina petita de més lluminositat i amplitud visual. Com que és una zona d’ús diari són dues característiques imprescindibles per generar un bon ambient. Per fer-ho, el moble de cuina ha de ser de color blanc i els taulells també, o d’una tonalitat neutra que mantingui una imatge fluida.

Seguint amb això podem optar per una cuina blanca i fusta. Podem escollir aquest acabat d’estil natural pels taulells, armaris superiors i fins i tot algunes prestatgeries. Actualment és un dels dissenys de cuines més escollit per les persones interessades a renovar la cuina.

cocina blanca y madera

Colors de cuines modernes

Els colors per a cuines petites també s’associen a la modernitat. Potenciar la lluminositat i l’amplitud a través dels colors i acabats denota que s’estudien tots els detalls. Alhora, el més habitual és voler aconseguir una cuina moderna i adequada a les tendències del moment. En aquest sentit ens podem referir a panells d’armari llisos, algun toc de metall o llums led que il·luminen el taulell.

En aquest sentit també hi entren en joc els colors, ja que a més de la cuina blanca i fusta que hem esmentat, hi ha més opcions. Entre els millors colors per a una cuina petita també tenim les tonalitats de gris. Es tracta de color ideal per a cuines modernes i que es pot connectar amb altres elements com l’enrajolat o el paviment.

A més de les cuines grises també podem tastar altres tons com el beix. També permet que la llum flueixi correctament i pot combinar amb els clàssics acabats de fusta. Per contra, entre els colors per a cuines petites no és aconsellable fer servir tonalitats fosques o colors molt cridaners. Cuines negres o mobles amb acabats en tons vermells o verds no contribueixen a crear harmonia a la nostra cuina.

Colors per a cuines

cocinas pequeñas

Estudiant les possibilitats quant a colors per a una cuina petita aconseguirem molt bons resultats. Es tracta d’aprofitar al màxim els elements disponibles i combinar tonalitats neutres de manera conjunta.