close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Els punts forts del disseny industrial

25 gener, 2023 · Blog

Com a empresa d’interiorisme i reformes tenim el deure estar al dia de les novetats i tendències del sector de la decoració. Una de les nostres comeses és brindar el millor assessorament als interessats a renovar casa seva. Per això comptem amb un departament especialitzat en interiorisme.

Aquest és un sector on les possibilitats són infinites i cada cas és personal i particular. D’aquesta manera, una empresa com la nostra ha de tenir un coneixement ampli de la decoració d’interiors. Una de les tendències en auge actualment és el disseny industrial. És una combinació entre elements funcionals amb imatge lleugerament retro.

estilo diseño industrial

Ens sembla encertat acostar-nos una mica més a aquest estil decoratiu i comentar-ne els punts forts. El disseny industrial es pot aplicar a tota mena d’habitatges i els resultats són molt satisfactoris. A més, el mercat està al dia i ofereix tota mena de possibilitats perquè estil industrial sigui tan acollidor com qualsevol altre.

Característiques del disseny industrial

Com hem esmentat, el disseny interior industrial és una opció popular avui dia. Molts propietaris volen que la seva llar tingui un estil únic i elegant. Aquest tipus dʻestil decoratiu es caracteritza per combinar elements de disseny moderns i industrials. D’aquesta manera es poden crear espais funcionals i agradablement estèticament.

Com el nom indica, el disseny industrial es caracteritza per l’ús de materials industrials com el metall, el formigó o la fusta. Tot això sense cap element en concret, ja que es pot fer servir en diferents opcions per a qualsevol peça del mobiliari. Al punt estètic també destaquen els acabats en maó vist, una característica reconeixible de l’estil industrial.

Mobles d´estil industrial

La clau per aplicar un bon disseny industrial és aconseguir un equilibri entre els elements industrials i els elements moderns que es facin servir. Per això és bona idea utilitzar diferents materials i textures com els esmentats anteriorment. En aquesta línia i associat a l’estil industrial, cal fer servir aquests elements amb coherència per aconseguir un ambient homogeni.

Pels nous mobles del nostre pis de disseny industrial és recomanable una mica de varietat. Una de les tendències en aquesta decoració és barrejar elements de diferents èpoques. D’aquesta manera es pot combinar un estil retro industrial amb un de més modern. Al capdavall, l’aspecte de les fàbriques anava canviant, encara que sense perdre’n l’essència.

cocina diseño industrial

Fixant-nos en aquest detall aconseguirem una aparença única i amb sensació industrial a qualsevol espai. Els mobles d’estil industrial tipus cadires, taula o prestatgeries poden ser de materials variats com ara el metall o la fusta. Una combinació correcta ens donarà un resultat perfecte, fins i tot podem jugar amb diferents colors.

Accessoris decoratius

A més a més de la imatge global del pis i del mobiliari més voluminós, en el disseny industrial també són importants els detalls decoratius. Si bé ho hem esmentat, a l’interiorisme industrial són habituals els elements exposats. Ens referim, per exemple, a canonades de metall o maó vist que formen part de la pròpia decoració. Aquests elements decoratius i funcionals aconsegueixen imprimir un toc industrial inconfusible. A més, contribueixen a mantenir l’aspecte modern d’un pis actual.

diseño industrial retro

Usant una gran part dels detalls descrits es pot aconseguir un estil decoratiu industrial de categoria a casa nostra. Per posar la gunda al pastís podem decorar-lo amb quadres i altres elements decoratius que aportin més sensació industrial. Entre ells podem recomanar rètols antics, rellotges de paret o làmpades d’estil industrial.

Estils decoratius actuals

Vistos els punts forts del disseny industrial podem concloure que és una excel·lent opció per a propietaris que desitgen tenir un estil únic a la llar. Tant si és una reforma com una redecoració serà una aventura amb records grats. Sobretot si tenim en compte que el mercat ens ofereix una gran varietat d’opcions dins el mateix estil industrial.