close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Encertar amb les rajoles a la teva llar

20 maig, 2019 · Blog

Encara que amb el temps les tendències en el món de l’interiorisme han anat canviant i variant hi ha elements que mai passaran de moda i seguiran utilitzant-se. En aquesta ocasió ens referim a les rajoles, un element ideal tant per a cobrir parets d’una forma decorativa molt interessant com per protegir les mateixes en zones clau de la casa.

Anem a aprofitar aquest post per parlar entorn al segon punt, els beneficis pràctics que poden aportar les rajoles a utilitzar-se en certes estances. Abans de començar ens agradaria esmentar que en Grupo Inventia disposem d’un servei d’interiorisme a Barcelona que t’assessorarà personalment en el teu projecte oferint-te les millors idees i consells.

Net i lluent

Una de les característiques més notables de les rajoles és la facilitat que ofereixen a l’hora de netejar-se. La seva textura llisa és ideal per aplicar productes de neteja i retirar-lo amb qualsevol tipus de drap. Per aquest motiu els enrajolats de parets s’apliquin en estances com la cuina o les cambres de bany, zones propenses a tacar o a humitejar.

Ja es tracti d’un enrajolat a mitja altura o de paret completa, les rajoles de facilitar que aquestes estades llueixin sempre les millors gales. En la cambra de bany aquesta decisió pot portar a certs dubtes, però s’esculli la qual es triï s’encertarà. D’altra banda, la pared dels fogons de la cuina de la cuina es presenta com la zona indicada per ser enrajolada.

Disseny interior

A més de la seva vessant pràctica les rajoles jugaran un paper fonamental a l’hora de crear el nostre projecte d’interiorisme. Gràcies a ells podrem aconseguir que les nostres estades llueixin de la manera que desitgem. De fet el mercat ens ofereix infinitat de possibilitats, de manera que serà senzill trobar els més afins al nostre estil decoratiu.

Si bé utilitzar rajoles d’un color com podrien ser el beige, el gris o altres tons neutres ens garanteixen ambients acollidors i còmodes, sempre podem anar més enllà. Si volem més personalitat sempre podrem optar per acabats en relleu o imitacions de fusta, encara les rajoles tipus metro solen ser una de les opcions per les que més persones es decanten.

Interiorisme a Barcelona

Des del departament d’interiorisme de Grupo Inventia oferim atenció personalitzada i a mida per a cada propietari. Ja sigui una renovació total o parcial, els projectes de la nostra empresa de reformes integrals a Barcelona et garanteixen perfecció a un preu molt competitiu. Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís.