close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

En quines estances col·locar paviment hidràulic

20 setembre, 2018 · Blog · Etiquetes:

Quan anem a realitzar una reforma integral hi ha molts aspectes a tenir en compte com la distribució que volem aplicar a la vivenda, els colors amb els quals la vestirem o tots els elements que la compondrà. Entre ells es troba el paviment, sent un dels més importants, ja que ho veurem diàriament i hem de triar bé per no haver de canviar-lo als pocs anys.

En aquest post ens centrarem en el paviment hidràulic i les estances en les quals es recomana la seva col·locació. Obviamente aquest pot col·locar-se en qualsevol d’elles, però hi ha dues en les quals la seva presència ens aportarà personalitat en el disseny interior i pràctica a l’hora del manteniment.

Cuina i cambra de bany

De totes les estances que componen una vivenda, l’ús diari tant de la cuina com a la cambra de bany ens exigeixen un terra fàcil de mantenir i netejar, però tampoc és necessari renunciar a la imatge i el disseny per aconseguir-ho. És aquí on apareix el paviment hidràulic, que es pot mantenir de forma senzilla i ens aportarà una imatge diferent i apta en qualsevol estil decoratiu.

El mateix passa a la cambra de bany, en el qual es poden aconseguir combinacions molt agradables, ja que el paviment hidràulic funciona de la mateixa forma al costat d’una paret enrajolada com en una pintada.

Pel que fa al tema pràctic, la cambra de bany és una estança humida o en el qual no podrem escapar d’alguna esquitxada, pel que el poder fregarla a diari serà alguna cosa habitual. Així, el paviment hidràulic ofereix una superfície lisa en la qual és molt senzill netejar-lo amb fregona o mopa.

Paviment hidràulic Grup Inventia

A Grupo Inventia comptem amb un ampli catàleg de paviments de tot tipus i et assessorem personalment perquè puguis tenir aquell que t’agradi més a la estança que decidiu. Pot contactar amb nosaltres i us informarem sense compromís.