close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Estil vintage per la cambra de bany

22 maig, 2014 · Blog

En els últims anys l’estil vintage ha guanyat molt espai en el món del interiorisme, tant, que s’ha convertit en un tipus de decoració recurrent en infinitat de sectors. Dins del disseny d’interiors, són molts els propietaris que contacten amb professionals per adequar el seu habitatge amb un estil vintage, ja que sens dubte és una decoració que ofereix una imatge molt independent, totalment diferent a altres corrents actuals com el minimalisme. Però a l’hora de decorar un habitatge amb estil vintage ¿es pot fer en totes les estades? La resposta és rotunda: si. Per aquesta raó, anem a compartir algunes idees per aconseguir un bany d’estil vintage.

La principal premissa amb la qual s’ha de partir per aconseguir un bany vintage és que s’ha d’obtenir un espai íntim. Les tonalitats més recomanades per aquests espais es basen en els tons neutres, ja que han de ser clares i naturals. Per tant, colors com el beige o el blanc són ideals per aconseguir un autèntic bany d’estil vintage. D’altra banda, és ben sabut que l’estil vintage fa bon ús d’elements que complementin la decoració general. En el cas de la cambra de bany, aquests podries ser tovalloles, estoretes, cortines, etc. Llavors, per trobar la combinació perfecta, l’ideal d’aquests elements és que siguin de to daurats o crema, sense oblidar-se dels estampats florals tan característics de l’estil vintage.

Llest el tema de les tonalitats, també s’haurà d’utilitzar mobiliari d’estil vintage. Els mobles d’aquest estil decoratiu es caracteritzen per tenir unes línies clàssiques i voluptuoses. Normalment, el mobiliari d’estil vintage és de fusta, o almenys, d’un material que se li assembli. Si cal decantar-se per un element imprescindible en una cambra de bany d’estil vintage, aquest és el mirall. Òbviament, no pot ser un mirall qualsevol, sinó que ha de ser un mirall amb unes característiques especials, ja que ha de ser gran i de forma ovalada, que aconsegueixi reflectir el major espai possible. A més, és molt recomanable que el marc del mirall tingui motius florals o volutes, alguna cosa característic en l’estil vintage.

La banyera d’estil vintage

Si se segueix endavant amb la idea de decorar la cambra de bany amb un estil vintage, un altre dels objectes que cobra major importància és la banyera. Gràcies a aquest element es pot plasmar una autèntica sensació d’estil vintage en una cambra de bany. Aquesta pot ser d’obra, sempre que mantingui les característiques d’aquest tipus de decoració, però el més recomanable és que la banyera sigui d’època i molt senyorial.

Finalment, a diferència d’altres corrents decoratives com el minimalisme, l’estil vintage utilitza objectes de decoració per recarregar l’ambient. A aquest sentit, es poden utilitzar els objectes que es desitgi: tovallolers, caixes, saboneres, etc., però sempre mantenint una estètica harmònica. A més, l’estil vintage permet combinar elements antics amb altres de moderns, ja que encaixa en la seva filosofia.

Per aconseguir una decoració perfecta, l’ideal és contactar amb un professional. A Grupo Inventia, l’equip de disseny d’interiors t’assessorarà sense cap compromís. L’experiència és un segell de garantia.