close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Reforma integral a Granollers

L’equip de Grupo Inventia es va desplaçar fins a la localitat de Granollers per dur a terme la reforma integral d’un habitatge. En línies generals es va millorar tant l’interiorisme, aconseguint estances acollidores i lluminoses, i l’equipament a estances clau com la cuina i la cambra de bany.

Seguidament repassarem els detalls més destacats d’aquest nou treball de reforma integral. Abans compartim un vídeo perquè es puguin apreciar els acabats generals aconseguits en totes les estances.

Reforma de cuina

La cuina és oberta al saló i per a la disposició dels seus nous elements es va optar per una distribució lineal. D’aquesta manera es va aconseguir que l’espai de la cuina oferís les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús. A l’extrem esquerre es van disposar buits a mida per encastar els electrodomèstics. Concretament la nevera, el forn i el microones.

Seguidament neix un taulell que arriba fins a l’altre extrem de l’estança. Sobre aquesta es van instal·lar una cuina de tres fogons i una pica individual. A més d’això, la cuina compta amb armaris i calaixos per a l’emmagatzematge a la part inferior i superior del taulell de cuina. Per al paviment es va optar per un terra hidràulic, definint l’espai visualment i diferenciant del terra de parquet col·locat a la resta de l’habitatge.

Reforma de bany

Per aconseguir una imatge més moderna a la cambra de bany les parets es van enrajolar a mitja altura amb rajoles tipus metro de color blanc. La resta de paret fins arribar al sostre es va pintar d’un suau to de gris. Gràcies a aquestes tonalitats neutres es va aconseguir un espai ampli i lluminós, culminada amb un paviment hidràulic que li aporta molt estil i personalitat.

Per a l’equipament sanitari es va apostar per un bany de tres peces. Aquestes estan conformades per un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una banyera. Així es va obtenir una cambra de bany perfecte tant per als quefers diaris com per als moments més relaxats.

Reformes integrals Grupo Inventia

A Grupo Inventia escoltarem les teves necessitats i t’oferirem un projecte de reforma integral a mida i amb un pressupost ajustat i d’allò més competitiu. Sol·licita-ho i t’ho lliurarem de forma gratuïta i sense compromís.