close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Interiorisme a Barcelona: la millor selecció de paviments i parquets

8 juliol, 2020 · Blog

Els passos previs de cada reforma integral que realitzem a Grupo Inventia són tractats de manera personalitzada. En ells el nostre departament d’interiorisme assessora a cada propietari en tots els aspectes que es duran a terme a la renovació del seu habitatge. Després de les primeres reunions les nostres interioristes exposen els nostres catàlegs de materials i acabats per a cada estances. Entre ells es troben els paviments, dels quals disposem d’una àmplia varietat de tipus.

reforma de cocina

Comptar amb un equip d’experts en interiorisme d’habitatges ens permet lliurar uns precisos renders 3D amb cada projecte de reforma. En ells s’expressa com serà la nova imatge de l’immoble en base als gustos i necessitats exposats per cada client. Tot això sense que suposi cap despesa ni compromís per als interessats.

Com hem esmentat una de les nostres ofertes per al nou interiorisme de la llar són els paviments. Així que anem a comentar algunes de les possibilitats que oferim a l’empresa d’interiorisme de Grupo Inventia. Cada un d’ells s’ajusta a les necessitats de cada espai i compartim una petita selecció en el següent vídeo.

Terres de parquet

Ja sigui per a una renovació d’habitatge completa o per a un canvi de paviment, el terra de parquet és el més escollit. Els seus acabats en fusta poden encaixar en qualsevol interiorisme i la seva imatge és capaç de generar ambients còmodes i càlids. L’ideal per a una llar. A Grupo Inventia disposem d’una àmplia selecció de parquets, tant de fusta natural com de parquet laminat.

La diferència entre els citats recau en major mesura en el preu, encara que les seves prestacions són igual de bones. Les nostres interioristes a Barcelona treballen sobre la base de la necessitat i pressupost de cada propietari i poden oferir la millor opció en tots dos aspectes. A més l’oferta de terres de parquet ha augmentat amb els anys, de manera que es poden trobar amb diferents dibuixos de fusta i en diferents tonalitats. Trobar el terra que encaixi amb el disseny interior que vols en la teva llar serà molt senzill.

reforma integral

Terres per a cuina i banys

Amb la major presència de les cuines obertes cada vegada són més els propietaris que aposten per una continuïtat del paviment. És a dir, que el terra de parquet de la sala s’estengui també a la cuina. No obstant això, el nostre departament d’interiorisme a Barcelona també compta amb terres específics per a cuines i banys.

A l’hora d’escollir els paviments per a estances com la cuina i les cambres de banys sempre pensem en materials resistents i superfícies fàcils de mantenir. Per a això comptem amb una gran oferta en terres de gres i hidràulics, i pot adaptar-nos a qualsevol estil d’interiorisme.

reforma baño barcelona

A nivell pràctic són una gran opció. Són espais d’ús diari i que suporten tot tipus de pressions. Al disposar d’una superfície llisa són molt més fàcils de netejar i mantenir. També l’oferta que oferim a Grupo Inventia és de gran qualitat i garantim el millor resultat.

Pel que fa a l’aspecte visual més influent en el disseny interior, els terres hidràulics es converteixen en els millors aliats. Aquest tipus de paviment quedarà genial en qualsevol cuina o banys. A més d’oferir altes prestacions en el seu ús, l’àmplia varietat en dibuixos i dissenys els situen en una elecció molt sol·licitada per renovar l’interiorisme.

reformas cocinas

Empresa d’interiorisme a Barcelona

Com a especialistes en renovació i interiorisme d’habitatges, a Grupo Inventia t’oferim les millors opcions per a la nova imatge i equipament de la teva llar. Tot això ho plasmarem en un projecte que podràs sol·licitar sense cap cost ni compromís. Per fer-ho pots trucar al 93 209 97 10 o escriure’ns a info@grupoinventia.es. Un dels nostres interioristes experts contactarà ràpidament amb tu.