close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Interiorisme amb decoració mediterrània

6 maig, 2019 · Blog

Com a empresa d’interiorisme a Barcelona, a Grup Inventia comptem amb experimentades interioristes capaces d’elaborar els millors projectes en disseny interior i decoració per a la llar. Aquests es caracteritzen per ajustar-se a les necessitats de cada client, oferint les millors solucions a totes les seves necessitats.

Amb nombrosos projectes d’interiorisme i reformes integrals a Barcelona d’habitatge a les nostres esquenes, en Grup Inventia disposem dels professionals adequats per generar tot tipus d’idees i consells a aquells que volen renovar l’interiorisme de la seva llar, però no acaben d’estar convençuts de quin estil decoratiu aplicar.

En aquest text anem a veure els punts forts de la decoració mediterrània, un estil capaç d’aportar molta frescor a qualsevol estada de la llar.

Llum natural

Un dels detalls més característics de l’estil mediterrani és la lluminositat natural que ha d’embolicar totes les estances. Aquest factor és molt important, ja que propicia aquest ambient tan fresc i agradable que és tan característic de les zones mediterrànies. Per això, tenir ben clares les zones d’entrada de la llum natural, normalment les finestres, serà fonamental.

Per potenciar aquest aspecte, és molt recomanable utilitzar el color blanc per pintar les parets de casa nostra. Aquest color tan immaculat permetrà que la llum natural s’estengui per tot l’immoble aconseguint al seu torn major sensació d’amplitud. Això, unit a un paviment de parquet en tons suaus de fusta generarà l’ambient idoni tant per al dia a dia com per als moments en què es requereixi major calma.

Tocs de color

Òbviament la decoració mediterrània no és només lluminositat, ja que també hi ha alguns colors i acabats que encaixen perfectament i que a més contribueixen a fer-lo més notable. Quant als colors, és una bona idea aplicar petits detalls en blau. Aquesta tonalitat també és molt indicativa d’aquest tipus d’interiorisme i podem aplicar-ho a través de tèxtils, trams de paret pintats o en les rajoles del bany, una estança en la qual aquesta combinació funciona molt bé.

Altres detalls que podem aplicar en l’estil mediterrani són els acabats en fusta, a més del terra de parquet esmentat. En aquest aspecte la gamma d’opcions és àmplia, ja que disposem de molta varietat de mobles, per exemple, entre els quals escollir. A nivell més decoratiu, caixes petites o centres de taula seran ideals.

Interioristes Barcelona

Grupo Inventia disposa dels professionals de l’interiorisme i els productes adequats perquè la teva llar llueixi tal com desitgis. Contacta amb nosaltres i t’informarem sense compromís.