close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Interiorisme d’estil rústic a la ciutat

Ja hem comentat en diverses ocasions que el món de l’interiorisme ofereix una infinitat d’oportunitats per a decorar la nostra llar. Actualment no importa la ubicació de la nostra residència per aplicar un interiorisme nòrdic, minimalista, retro o, com anem a parlar, una interiorisme rústic.

reforma integral barcelona
Finestres de fusta i sostre de maó restaurats | Grupo Inventia

A Grupo Inventia disposem d’un departament especialitzat en interiorisme. El seu segell s’imprimeix en cada projecte de reforma integral que realitzem, ja sigui a Barcelona ciutat com en una localitat de les rodalies. Els nostres treballs d’interiorisme a Barcelona són a mida de cada client i comptem amb els mitjans per adaptar-nos a qualsevol disseny interior i pressupost.

Fusta protagonista

Un dels punts clau a l’hora d’utilitzar un interiorisme rústic són els elements de fusta. Aquests són capaços d’imprimir una imatge rústica perfecta, ja sigui en línies clàssiques o modernes. Si aquesta presenta una imatge natural generarà un ambient càlid i acollidor. Dos elements imprescindibles en tot disseny interior que vulgui transmetre el rústic.

Amb això ens estem referint a mobles com prestatgeries, taula, cadires, etc. Com hem esmentat també es pot optar per un interiorisme d’estil rústic de línies modernes. Un altre element que jugarà un paper important serà el paviment. Quan volem imprimir un interiorisme rústic a la nostra llar, res millor que el terra de parquet.

Nuevo trabajo de reforma integral finalizado en Barcelona.

Els paviments de parquet contribueixen a potenciar aquesta imatge rústica que volem a la nostra llar. En aquest cas el mercat també ens ofereix moltes opcions i s’adapta a tot tipus de pressupostos. Si bé el parquet natural serà un encert sens dubte, el terra de parquet laminat ens oferirà la mateixa imatge i resistència a un preu més econòmic. A Grupo Inventia disposem d’un ampli catàleg de terress de parquet perquè aconsegueixis l’interiorisme que desitja.

Restaurar elements originals

Una altra de les opcions que potencia una imatge rústica a la nostra llar és restaurar alguns elements originals. En aquest cas ens referim a parets o sostres de maó vist. Temps enrere era normal tapar aquest tipus de parets i cobrir els sostres, però actualment la seva imatge és de les més desitjades.

reforma integral

A la ciutat de Barcelona són moltes les vivendes que compten amb algun d’ells. A Grupo Inventia comptem amb experts restauradors per a aquest tipus de casos. Sigui quin sigui l’interiorisme que vols, comptar amb ells és un plus i més en un disseny interior rústic. A l’igual que en el cas del paviment, també podem trobar acabats de paret que imiten el totxo vist. Tenir-lo a casa teva serà molt senzill.

Interiorisme a Barcelona

Cada projecte de reforma integral de Grupo Inventia va acompanyat d’un precís projecte d’interiorisme. Els nostres professionals escoltaran la teva necessitats i t’assessoraran perquè aconsegueixis l’interiorisme perfecte a casa teva. Pots sol·licitar la informació que necessitis trucant al 93 209 97 17.