close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Interiorisme i restauració a la teva nova llar

1 abril, 2022 · Blog

A l’hora de dur a terme una reforma integral, sempre cal contemplar integrar elements originals al nou interiorisme. Ens referim a peces amb caràcter i que poden dotar de molta personalitat la nova imatge de les teves estances. De la mateixa manera que es preserva més o menys l’essència original de la construcció.

A Grupo Inventia, com a empresa de reformes integrals, ho tenim molt en compte i sempre que és possible ho plantegem en el projecte inicial. També cal dir amb segons quins elements són els mateixos propietaris els que sol·liciten restaurar-lo i mantenir-lo. Renovar i actualitzar la imatge de casa teva no està renyit amb mantenir certs detalls. De fet, diversos d’aquests elements són sol·licitats de manera artificial ja que el món de l’interiorisme els ha fet tendències actuals.

pared ladrillo visto casa

A les nostres reformes a Barcelona i rodalies ens trobem amb demandes d’aquesta mena i els protagonistes estan molt marcats. Les parets i els sostres de maó vist i els terres hidràulics són els més propensos que es vulguin restaurar i mantenir en el nou disseny. Si el vostre estil decoratiu no està molt marcat, aquest tipus d’elements us pot donar un toc de qualitat excel·lent.

Parets de maó vist

Com hem esmentat l’acabat de maó vist és un dels més sol·licitats. A espais com la sala d’estar o els dormitoris es presenta com una imatge molt desitjada i que encaixa amb molts tipus de decoració. Si jaes té de manera original la restauració pràcticament és obligatòria, encara que sigui per només una paret.

De la mateixa manera, també és un acabat que a molts propietaris no els importa que sigui artificial.
Per a un interiorisme contemporani comptar amb una paret de maó vist dotarà de molta personalitat lespai en qüestió. També generarà moltes mirades de les nostres visites, ja que si t’atreveixes a mantenir-ho saps que has decidit bé. Genera un punt de personalitat molt interessant a la imatge global de l’habitatge i també contribueix a generar sensació de calidesa. Envoltat de tons blancs o beige serà un complement perfecte.

Sostre de volta

Seguint amb la línia dels acabats en maó vist passem de les parets als sostres. En edificis antics és molt habitual que en retirar la capa de sostre actual aparegui un imponent sostre voltat. Per a les nostres interioristes a Barcelona es converteix en un element molt agraït, ja que es pot integrar molt bé en un disseny modern.

techo ladrillo visto

La coneguda com a volta catalana agrada i si la restauració es pot fer de manera efectiva és molt probable que es quedi. Cal tenir en compte que cal aïllar-se tèrmicament per oferir les mateixes garanties que una construcció actual. Si això és possible, la nostra llar guanyarà tant en interiorisme com en espai visual, ja que aquests sostres solen ser alts.

En línies generals els acabats en maó vist són molt agraïts i demanats, cosa que el mercat del disseny interior sap. Tant és així que podeu trobar una gran varietat de parets que imiten el maó en diferents tons i acabats. A més, la seva instal·lació és senzilla i el seu cost és més que competitiu.

Terra hidràulic original

Les parets i els sostres de maó vist són un dels elements més restaurats a l’interiorisme actual. Els segueixen molt de prop els terres hidràulics, en alguns casos obres d’art que només t’has de plantar restaurar i mantenir. Normalment aquest és un treball que s’ha de realitzar amb molta cura i cura.

Potser una de les tendències no és mantenir-lo a tot l’habitatge, però sí que és espais clau on genera avantatges tant visuals com pràctiques. No referim a zones de la casa com la cuina o la cambra de bany. Es tracta d’espais on un terra resistent com l’hidràulic funcionarà molt bé. A més, es tracta d’una superfície llisa que ofereix facilitats en el seu manteniment.

reformas baños

Òbviament ens referim a opcions que ens hem encarregat de fer i en base a aplicar un disseny contemporani molt més neutre. Tot i així també hi ha casos en què el terra hidràulic original es manté del tot. De la mateixa manera que passa amb el maó vist, el mercat ens ofereix terres que imiten els acabats de l’hidràulic.

Interiorisme i restauració a Barcelona

Els projectes de reforma que oferim a Grupo Inventia són personalitzats i a mida. Si els propietaris volen mantenir algun element original de la vivenda treballem perquè sigui així. D’una banda, les nostres professionals en interiorisme s’encarreguen d’integrar-los al nou interiorisme. Un cop l’equip de restauradors de l’empresa s’encarrega de deixar-ho perfecte. Si creus que ha arribat el moment de canviar la imatge i l’equipament de la teva llar truca’ns al 93 209 97 17. Et lliurem el teu projecte i pressupost sense cap compromís.