close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Interiorisme rústic a la ciutat

15 setembre, 2021 · Blog

A l’empresa de reformes i interiorisme Grupo Inventia elaborem projectes per a tot tipus de renovacions a la llar. Des reformes integrals fins parcials passant per projectes d’interiorisme i restauració. Oferint serveis tan variats es demostra la versatilitat dels nostres professionals.

Tant és així que podem adaptar-nos a qualsevol disseny interior que se sol·liciti. Ja sigui implementat en una reforma integral completa o en un projecte específic d’interiorisme. Sempre treballem en base als gustos i necessitats dels propietaris. Si es vol imprimir un interiorisme rústic en qualsevol habitatge nosaltres podem fer-ho.

reformas integrales
Sala d’estar d’estil rústic | Grupo Inventia

Aquest serà el tema principal de l’article, com aplicar un interiorisme rústic en un habitatge de ciutat. El món de el disseny interior evoluciona constantment i podem imprimir una nova imatge de qualsevol estil a qualsevol habitatge. Els nostres professionals compten amb àmplia experiència en el sector i t’assessoraran durant tot el projecte. Així és molt més senzill aconseguir allò que vols.

Interiorisme rústic actual

Abans de començar a esmentar aquests detalls amb els quals aconseguirem un interiorisme rústic a la nostra llar hem de comentar les idees generals. El disseny interior rústic es presenta com una imatge associada a la natura. Elements com la pedra o la fusta tenen molta presència i molta força en ell.

No obstant això no és absolutament necessari que s’utilitzin els mateixos paràmetres en tots els projectes. Òbviament no és el mateix treballar en el redisseny d’una casa situada en plena naturalesa que en un habitatge ubicat a la ciutat de Barcelona. És aquí on apareixen aquests detalls d’estil rústic que es poden incloure en qualsevol llar.

Imatge rústica

Per introduir l’interiorisme rústic en un habitatge s’han d’utilitzar unes bases amb què aconseguirem potenciar-lo. Com hem esmentat la imatge rústica s’associa a la naturalesa i als el benestar més pur. En aquest sentit un projecte amb interiorisme rústic s’ha de plantejar amb la presència de llum natural i colors que generin un ambient acollidor.

cocina rustica
Cuina d’estil rústic | Grupo Inventia

Per al primer punt serà necessari considerar un canvi de finestres. Una bona opció en aquesta parcel·la són les finestres de fusteria d’alumini amb doble vidre. S’aconsegueix un espai perfecte perquè la llum natural accedeixi a la llar sense cap impediment. A més l’aïllament tèrmic i acústic contribuirà a potenciar la sensació rústica.

D’altra banda tenim els colors que millor encaixen amb aquest tipus d’imatge. Seguint la premissa de natura i pau les tonalitats neutres seran les que més ho potenciïn. Colors beige, blanc o ocres seran una bona elecció. A més són tons que accepten molt bé la combinació amb fusta, un acabat que també s’utilitzarà.

Mobiliari rústic

Un altre dels aspectes a tenir en compte en l’interiorisme rústic és el mobiliari que tindrem en els diferents espais de casa nostra. Com hem esmentat els mobles de fusta són l’opció més indicada. També es pot combinar amb acabats en pedra, pissarra o hidràulic. Actualment el mercat és molt generós en aquest aspecte i podrem disposar de mobles d’acabat rústic amb detalls estilitzats.

reforma baño
Moble de bany d’estil rústic | Grupo Inventia

Fins ara els mobles rústics presentaven relleus notables i un acabat en fusta fosca, un clàssic. Actualment podem aconseguir imprimir aquesta mateixa imatge de manera molt més subtil. Un exemple senzill podem veure-ho a la cuina. Els relleus de les portes dels armaris poden ser molt més fins i potenciar aquest interiorisme rústic a través de la combinació amb altres acabats.

En espais compartits com el saló o els dormitoris podem seguir la mateixa línia moderna. Sempre que la decoració sigui concorde a la imatge del que rústic podrem utilitzar diferents tons en els acabats del mobiliari o altres elements com les portes. També tindrà gran protagonisme el paviment.

Terres rústics

Per completar un interiorisme rústic a la nostra llar també haurem de pensar en el nou terra. Una opció senzilla i còmoda serà un paviment de parquet. Podrem optar entre parquet natural o laminat i els seus diferents acabats. En espais com la cuina i el bany s’obren altres possibilitats. Terres hidràulics o d’acabat en pedra encaixen perfectament en la idea d’imatge rústica. A més aporten molta personalitat a el disseny interior global.

Bany amb terra hidráulic | Grupo Inventia

Projectes interiorisme a Barcelona

A Grupo Inventia cada projecte de reforma o interiorisme és únic i personalitzat per a cada client. Oferim les millors opcions a les necessitats exposades en la visita inicial. Això s’acompanya de l’assessorament del nostre departament especialitzat en interiorisme. El nostre catàleg és ampli, variat i ens podem adaptar a qualsevol estil decoratiu.

Després d’una visita inicial vam elaborar un projecte i un pressupost que vam lliurar sense cost ni compromís. En ell s’exposa la nova distribució a través dels plànols de planta i una aproximació a el resultat final per mitjà de renders 3D. Tot això en base a les teves necessitats i pressupost. Per sol·licitar-lo truca’ns al 93 209 97 17.