close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

La millor selecció de portes per a la teva llar

12 maig, 2020 · Blog

A Grupo Inventia preparem al detall cada treball de renovació d’habitatge. Ja sigui completa o parcial, t’oferim una àmplia varietat en cada element a renovar, des dels detalls més petits fins als més grans. Un d’ells són les noves portes per a la teva llar, per a les que comptem amb moltes possibilitats a l’hora de escollir-les.

A l’igual que amb altres elements, treballem amb els millors distribuïdors i oferim la garantia que estan fabricades amb els millors materials. Les teves noves portes seran resistents i duradores. Decidir-te a dur a terme una reforma al teu habitatge és una decisió important, per aquest motiu a Grupo Inventia vulguem disposar per a tu de les millors opcions. El catàleg de portes amb què comptem és ampli i variat, segur que trobes aquelles que més encaixin amb el teu estil.

Portes d’estil neutre

Després d’un gran nombre de treballs de reforma intgeral realitzats, podem afirmar que un dels estils decoratius més sol·licitats pels propietaris és el neutre o contemporani. El desig de comptar amb espais lluminosos i visualment amplis ho fan una opció perfecta. Un ambient acollidor i càlid sempre és ben rebut en qualsevol llar.

Si bé en el nostre catàleg comptem amb portes per a tot tipus d’estils decoratius, hi ha algunes més sol·licitades que altres. Per exemple, la porta lacada en blanc s’ha substituït per la porta amb línies horitzontals. Es tracta d’un estil que s’adapta perfectament a el disseny interior contemporani, mantenint una imatge relaxada i alhora molt moderna.

No és casualitat que sigui una de les més escollides per renovar la portes de la llar. El seu color i acabat contribueixen amb escreix a generar ambients amplis i lluminosos, a més de poder-se enquadrar tant en l’esmentat estil contemporani com en el minimalista o nòrdic, per exemple. L’entrada a qualsevol estança de la llar quedarà perfecta amb aquest tipus de porta. A més de la clàssica de color blanc, a Grupo Inventia també tenim en estoc les mateixes portes amb línies horitzontals amb acabats en fusta i altres colors.

Portes corredisses

Quan es porta a terme un treball de rehabilitació d’habitatge, una de les demandes més sol·licitades és la de generar espai. Si bé això pot dur-se a terme amb l’enderroc de parets o amb l’elecció encertada de les pintures, hi ha casos en què pot ser complicat, sobretot per l’estructura de l’edifici.

Tot i això, aquest aspecte pot solucionar-se d’una altra manera i es poden aconseguir estades àmplies i funcionals. En aquest cas podríem centrar-nos en estances com les cambres de bany o les cuines en estada independent. Una porta corredissa serà una opció ideal per aconseguir aprofitar a el màxim l’espai disponible dins de l’estança.

Les portes corredisses han passat de ser una opció molt moderna, i en alguns casos exclusiva, a ser una cosa habitual i veure a tot tipus d’habitatges. El seu funcionament és clau perquè l’espai no es vegi reduït quan s’obre la porta. Un cop vistos alguns exemples en reformes ja realitzades, és molt complicat no optar per aquest tipus de portes per a la teva llar.

Conductores de llum

Les dues portes esmentades anteriorment copen una part important del catàleg de Grupo Inventia, encara que ni molt menys són les úniques. Com a empresa de reformes integrals i interiorisme tenim la missió de brindar una gran varietat d’opcions. Per a nosaltres cada propietari és únic i hem d’estar preparats per oferir allò que vol.

Per aquesta raó també disposem de portes d’imatge clàssica, ja siguin llises o amb vidres. Aquestes últimes són perfectes per a sales d’estar que compten amb una bona entrada de llum natural. Una porta amb vidres permetrà que la llum que arriba des de l’exterior s’expandeixi per tota la casa contribuint a generar un ambient còmode i agradable.

Portes Barcelona

Un treball de renovació d’habitatge implica tota mena de canvis i a Grupo Inventia comptem amb els millors materials i professionals de el sector per dur-los a terme. Des de la mogui imatge fins a l’equipament d’estances concretes. I com hem vist, una gran varietat de noves portes per a la teva llar.

Per sol·licitar el teu projecte i pressupost de reforma, pots trucar-nos al 93 209 97 17 o emplenar el formulario disponible a la web. Et lliurarem tots dos sense cap cost ni compromís.