close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Llit amb calaixos i emmagatzematge al dormitori

4 maig, 2023 · Blog

Un espai íntim on podem mostrar el nostre estil en tota la seva esplendor. Parlem del dormitori l’espai més personal que tenim a casa nostra. Si un dormitori compartit o individual sempre volem que llueixi amb les seves millors gales. Entre molts detalls, tenir un bon emmagatzematge al dormitori és clau.

Per aquest motiu comentarem algunes idees amb què podrem ampliar l’espai d’emmagatzematge al nostre dormitori. Des d´un llit amb calaixos fins a mòduls d´emmagatzematge independents. També passant per uns mobles de dormitori amb què podem aconseguir una habitació pràctica.

cama con cajones

D’aquesta manera sabrem aprofitar al màxim l’espai que ens brinda el nostre dormitori. Així podrem saber exactament quins llocs són els indicats per ubicar mòduls demmagatzematge. Disposar d´un dormitori organitzat serà molt benefici tant pel nostre benestar com per estalviar temps.

Llit amb calaixos

El llit és un element indispensable a qualsevol dormitori. Pot ser doble o individual, però sempre hi serà. La seva importància la fa perfecta per fer-la servir com un element més d’emmagatzematge. Arribat a aquest punt podem parlar d’un llit canapè com a bagul o que sigui un llit amb calaixos.

Que la part inferior del nostre cabells blancs estigui destinada a l’emmagatzematge serà un gran avantatge per organitzar diferents elements. Per exemple, podrem emmagatzemar roba de temporada que no utilitzarem per uns quants mesos. De la mateixa manera és un espai excel·lent per guardar els tèxtils de llit com llençols, mantes o cobrellits.

cama nido con cajones

El mercat coneix les necessitats actuals i ofereix una gran varietat d’opcions per a llits amb calaixos. A més de poder comptar amb serveis de mobiliari a mida per aconseguir un llit únic i que contribueixi a generar major emmagatzematge a tots els dormitoris de la nostra llar.

Contenidors d’emmagatzematge i prestatgeries

Lligat al llit amb calaixos també podem fer servir contenidors d’emmagatzematge als nostres dormitoris. A més de la part pràctica i efectiva per emmagatzemar tèxtils o complements, també poden formar part de la decoració. Un exemple molt específic és disposar d’un bagul als peus del llit.

En cas d’optar per deixar més endavant col·locar un llit amb calaixos, podem aprofitar l’espai inferior del llit. Com que és elevada ens permet disposar d’un espai perfecte per ubicar-hi caixes i contenidors d’emmagatzematge. Es tracta d’una idea molt semblant al somier amb calaixos, encara que una mica més artesanal.

A l’hora d’organitzar elements al nostre dormitori podem optar per col·locar-hi alguna prestatgeria. Ens permeten tenir a mà aquests utensilis que necessitem cada dia com a complements de roba o perfums. En aquest sentit, unes prestatgeries flotants poden encaixar molt bé en la idea d’un dormitori modern.

El llit niu

Si passem d´un concepte de dormitori més adult a un infantil o juvenil podem aturar-nos al llit niu amb calaixos. En aquest tipus d´habitacions l´ordre és molt important i contribueix a generar responsabilitat. El llit niu es presenta com un element de doble funció i que pot ajudar a generar més espai d’emmagatzematge en el dormitori.

Cama nido dos camas

Col·locant un matalàs podrem utilitzar el calaix del llit niu com un segon llit. És una idea molt bona per a habitacions compartides per germans. Si aquest no és el cas sempre es pot comptar amb aquest llit extra, mai no estarà de més. El punt a favor és que si no es fa servir podem destinar aquest calaix a espai d’emmagatzematge.

El món del disseny interior ens ofereix una gran varietat d’idees per aconseguir més espai d’emmagatzematge al nostre dormitori. A més dels elements externs també podem utilitzar el llit, aportant així més protagonisme.