close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Llums ull de bou: versatilitat i elegància

31 juliol, 2023 · Blog

Com a empresa d’interiorisme i decoració hem d’estar a la darrera quant a les tendències actuals. Ens trobem en un sector que introdueix novetats diàriament i volem estar al dia per oferir les millors opcions als nostres clients. Entre els nostres serveis tenim treballs de pintura, col·locació de terres o, de què volem parlar, instal·lació d’il·luminació.

Actualment els llums d’ull de bou es presenten com lopció més demandada. Les persones interessades a reformar casa saben dels avantatges que els pot comportar tant a nivell estètic com pràctic. De la mateixa manera, el mercat treballa per continuar millorant la seva oferta i crear la llum d’ull de bou que sadapti a cada necessitat.

ojo de buey

A les nostres reformes integrals a Barcelona solem fer servir aquest tipus d’il·luminació. Els llums de bou són perfectes per a pisos familiars i d’estil contemporani. Substitueixen perfectament les clàssiques làmpades i ofereixen millors prestacions. Comentarem els punts clau per triar l’ull de bou davant d’altres tipus d’il·luminació.

Ulls de bou encastats

Si comencem per l’estètica, els llums d’ull de bou queden bé a qualsevol espai. Com que és una il·luminació integrada queden perfectament a l’alçada del sostre o del moble on les col·loquem. D’aquesta manera es genera més espai visual, ja que prescindim de làmpades penjant o llums de peu.

A nivell estètic la llum d’ull de bou és versàtil i la podem adaptar a qualsevol zona de la nostra llar. Els ulls de bou al menjador ens facilitaran una imatge agradable i relaxada per als àpats amb familiars i amics. D’altra banda, els ulls de bou al dormitori contribueixen a generar un ambient acollidor i ideal per al descans.

A partir d’aquí nosaltres podrem decidor cap a quina part il·luminen i la intensitat de les bombetes. És una opció d’il·luminació molt discreta i que encaixa amb molts estils decoratius. En el disseny interior contemporani, minimalista, industrial i molts més, els llums d’ull de bou són ben rebuts.

ojo de buey cocina

Funcionalitat ulls de bou

A més de l’apartat estètic, l’ull de bou ens ofereix diferents alternatives per il·luminar el nostre pis o casa. En aquest aspecte, els ulls de bou led són els indicats per unir el disseny interior i l’eficiència energètica. A més de l’estalvi que suposa a la factura de la llum, el producte també és menys costós que una il·luminació tradicional.

Evidentment, aquest avantatge repercuteix en altres aspectes positius. D’una banda, tenen una durada més gran que les bombetes clàssiques. De l’altra, tenir més potència lumínica i els espais de casa nostra sempre quedaran ben il·luminats. A més, cada llum led té un disseny concret i una instal·lació molt senzilla dins de l’ull de bou.

Un altre punt a favor de la unió entre funcionalitat i disseny és la possibilitat de tenir un regulador de la intensitat de la llum. D’aquesta manera podrem gaudir de la il·luminació que millor ens convingui a cada moment. Tot pit vestit de l’adaptació i l’elegància que aporta un ull de bou rodó.

ojo de buey baño

Consells d’il·luminació interior

Com que en molts dels nostres projectes de reforma d’interiors utilitzem llums d’ulls de bou no ha semblat indispensable apuntar-ne tots els avantatges. Si us plantegeu instal·lar-los el mercat us ofereix una gran varietat tant en disseny com en preu. Per a qualsevol consulta podeu contactar amb especialistes com nosaltres.