close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Mobles imprescindibles en un rebedor

7 agost, 2019 · Blog

En la nostre llar volem estar còmodes i una manera d’aconseguir-ho és imprimir nostre estil decoratiu en ell. És ben sabut que en el sector de l’interiorisme les opcions són infinites i tots vam acabar trobant aquells acabats i elements que ens defineixen. Tant espai per al descans com la sala d’estar o els dormitoris, com a zones d’ús diari com la cuina o els banys, en tots podem aconseguir la imatge que desitgem.

Ara bé, aquest tipus de decoració que busquem ha d’aplicar-des que poses un peu a casa. Per això el rebedor es converteix en un espai que mai s’ha de desaprofitar, ja que les opcions que ens aporta són molt bones i cal donar-li un bon ús. Si bé seria complicat donar idees per a cada estil decoratiu, ens centrarem en els mobles imprescindibles en un rebedor d’estil contemporani.

Penjadors

Amb estil o disseny contemporani ens referim a aquests espais en què s’utilitzen tons neutres per pintar les parets, es col·loca terra de parquet, en definitiva espais que generen un ambient tan fresc com acollidor. Els mobles de fusta encaixen molt bé amb aquest tipus de colors, de manera que serà un element benvingut en qualsevol rebedor.

Un dels elements indispensables en un rebedor són els penjadors. Es tracta de la zona que tots fem servir per deixar els nostres abrics, bosses, barrets i objectes similars. És per això que comptar amb penjadors és imprescindible, ja que si fem servir, per exemple, una cadira, tot acabarà amuntegat i crearà una imatge desordenada.

Com en molts altres casos el mercat ens ofereix diverses opcions a escollir en aquest àmbit. Una cosa que ens permetria aprofitar al màxim l’espai seria un penjador de paret. Els tèxtils quedaran fora de qualsevol zona de pas i s’aconsegueix una bona organització. Si l’espai no ens ho permet o és un rebedor obert, el clàssic penjador de barra serà una opció molt vàlida.

Banc sabater

Un altre moble necessari en el rebedor és el sabater. Igual que amb les nostres peces de roba, els nostres sabates es quedaran a l’entrada i podrem canviar-los per unes sabatilles més còmodes. Per organitzar-los, res millor que un sabater. En aquest cas anirem més enllà pel que fa a l’interiorisme i aconsellarem un banc sabater en el qual es puguin emmagatzemar sota. Així el nostre canvi de sabates serà molt més còmode.

Interiorisme Barcelona

Per aconseguir la imatge que vols a casa teva, en Grup Inventia t’oferim projectes d’interiorisme personalitzats i a mida. Per conèixer els nostres serveis pots contactar amb nosaltres sense cap compromís.