close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nou bany: canviar la banyera per una dutxa

3 setembre, 2021 · Blog

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia comptem amb els millors professionals per a cada espai de la llar. Gràcies a això podem oferir les millors i idees i propostes per a tot tipus de reformes. Des d’una completa reforma integral d’habitatge fins renovacions parcials com les de la cuina o la cambra de bany.

Precisament parlarem d’una de les demandes més sol·licitades en aquesta última estança. En la majoria de reformes de bany dels clients ens sol·liciten canviar la banyera per una dutxa. Sense cap dubte es tracta d’un dels treballs que més realitzem en tots els nostres projectes. Bé és cert que no sempre es dóna i en alguns casos es manté l’espai de la banyera original.

reforma integral de baño

No obstant això la funcionalitat que aporta la dutxa a una cambra de bany és un gran punt a favor perquè es sol·liciti el canvi. En línies generals es tracta d’una maniobra senzilla i més en el conjunt d’una reforma de bany completa. Tot i així hi ha passos previs que has de conèixer perquè el resultat sigui perfecte. Així no surgiran problemes un cop efectuat el canvi de banyera per dutxa.

Primers passos de l’canvi

Com hem esmentat canviar la banyera per una dutxa no és una tasca extremadament complicada. Tot i així hem d’estar segurs que els professionals contractats actuaran d’acord amb el protocol. L’experiència dels treballadors de Grupo Inventia és irreprotxable i a dia d’avui ens situa com una empresa líder de el sector de les reformes.

Per dur a terme aquest canvi primer s’ha de retirar la banyera. Aquest treball pot comportar la retirada de gran part de l’enrajolat de la cambra de bany. Per aquest motiu si el canvi de banyera per dutxa es realitza dins d’una reforma completa de l’estança sigui molt més suportable. Un cop es retiri la banyera original és molt important que es deixi respirar durant unes 24 hores.

D’aquesta manera s’assegura que tota la humitat existent desaparegui i es pugui procedir a el canvi de banyera per dutxa amb total tranquil·litat. Aquest tipus de protocols són tractats amb màxim respecte pels nostres operaris. Una reforma de bany implica una inversió de la qual som conscients i el nostre objectiu és que el resultat sigui durador i d’acord a les necessitats de cada client.

Tipus de dutxa i tancaments

A dia d’avui el mercat de peces sanitàries per al bany ens ofereix una àmplia varietat d’opcions per a una nova dutxa. L’elecció del plat de dutxa respon a l’estil sol·licitat pels propietaris de l’immoble i també en les possibilitats que ofereix l’estança. Grupo Inventia és una empresa versàtil i s’adapta a les necessitats exposades pels clients. De la mateixa manera que gràcies a l’experiència dels nostres professionals sempre oferim les millors opcions.

empresa interiroismo barcelona

Actualment les dutxes arran de terra són unes de les més sol·licitades. La seva fi i discret acabat encaixa en la gran majoria d’estils decoratius. A més delimiten de manera subtil l’espai de la zona d’aigües, una característica molt agraïda a nivell visual. De la mateixa manera es pot escollir el seu color i textura. El nostre catàleg és molt ampli i variat, des del clàssic color blanc fins a una dutxa gris imitació pissarra.

El canvi de banyera per una dutxa va prenent forma. Un cop escollit el plat de dutxa també s’hauran d’escollir els tancaments d’aquest. Si bé amb la banyera podíem optar per una cortina impermeable amb la dutxa haurem de decantar per una mampara de dutxa. En aquest aspecte el mercat també ens atorga una àmplia varietat d’opcions. Del nostre gust i necessitats dependrà el optar per una mampara de portes corredisses, les més escollides, o una mampara estàtica.

Millores visuals en el bany

A més de l’aspecte pràctic i funcional que suposa canviar una banyera per una dutxa també genera millores visuals en la cambra de bany. El més notable és que es genera més espai visual, ja que s’aconsegueix més sensació de profunditat que amb una banyera. En aquesta parcel·la també influirà el nou disseny interior per la cambra de bany.

Per a les nostres reformes de bany ens trobem que l’interiorisme contemporani és el més escollit pels clients que acudeixen a la nostra empresa. Un estil decoratiu d’imatge moderna i capaç de generar un ambient molt agradable. Els tons neutres que generen lluminositat i amplitud visual són els grans protagonistes.

Canviar banyera per una dutxa

Com hem exposat el canviar una banyera per una dutxa és una tasca que està a l’ordre del dia en una reforma de bany. A Grupo Inventia t’oferim un projecte personalitzat ia la mida de les teves necessitats. A més oferim l’assessorament dels nostres professionals en interiorisme i reforma durant tot el projecte. Per sol·licitar el teu pressupost truca’ns al 93 209 97 17. T’ho lliurarem sense cap compromís.