close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nou projecte d´interiorisme a Barcelona

Continuem finalitzant projectes de reforma i interiorisme a Barcelona i rodalies. En aquesta ocasió no ens hem mogut de la ciutat i hem renovat un pis situat al carrer de Padilla. S’ha tractat d’un projecte de millora en imatge i instal·lacions. També ens hem encarregat de canviar les portes, les finestres i el paviment.

Les nostres interioristes a Barcelona s´han encarregat d´establir les bases d´un nou disseny interior d´estil contemporani. Ara aquest habitatge llueix una imatge molt més moderna i d’acord amb les necessitats actuals. Gràcies al nou interiorisme que hem aplicat, s’han generat espais molt lluminosos i d’ambient acollidor.

T’animem a seguir-nos a xarxes socials per conèixer tots els nostres projectes de reforma i interiorisme. Cada dia trobareu nou contingut 100% real dels pisos i cases que ens encarreguem de reformar.

Treballs de pintura

Un dels primers passos en aquest projecte d’interiorisme a Barcelona ha estat establir el nou disseny interior. Per això s’ha treballat sobre la base dels gustos i necessitats dels propietaris. A Grupo Inventia fem projectes a mida i oferim les millors opcions a les novetats que vols implementar a casa teva.

Les parets s’han pintat de color blanc per aconseguir una imatge contemporani i homogènia a tot l’habitatge. Optar pel color blanc permet que la llum pugui circular per tot el pis de manera fluida i potenciï la sensació de lluminositat. A més, es tracta d’un color que accepta tot tipus de decoracions i moblat.

Noves portes i finestres

Un altre dels aspectes millorats en aquest projecte d’interiorisme a Barcelona és el canvi de portes i finestres. Tots dos elements potencien la nova imatge moderna de l’habitatge i s’adapten a l’estil contemporani aplicat. Tant per portes com per finestres disposem de diverses opcions al nostre catàleg. Els nostres professionals s’encarreguen de col·locar les portes que t’agraden més.

S’han triat portes de color blanc per accedir a les diferents habitacions d’aquest pis. Així, se segueix la línia decorativa de la resta de l’habitatge i combinen amb el nou color de les parets. S’han col·locat portes blanques llises i portes blanques amb línies horitzontals. En tots dos casos s’obren amb manetes d’acabat metal·litzat.

D’altra banda, les finestres també s’han canviat totes. S’hi han instal·lat finestres d’alumini i doble vidre. En aquest sentit és l’opció més recomanada, ja que els avantatges aportats són excel·lents. Amb aquest tipus de finestres es pot assegurar un aïllament acústic i tèrmic molt correcte. A més, algunes són finestres abatibles per permetre una ventilació perfecta.

Canvi de paviment

En aquest projecte d´interiorisme a Barcelona també ens hem encarregat de canviar el paviment de tot l´habitatge. Una de les nostres característiques com a empresa dinteriorisme és comptar amb un extens catàleg de paviments. D’aquesta manera ens podem adaptar a tot tipus de requeriments.

En tractar-se de zones com el saló, els dormitoris i el passadís s’ha escollit un terra de parquet en tons de fusta natural. Presenta un acabat suau que encaixa molt bé al conjunt de l’estil contemporani. A més d’assegurar una estabilitat perfecta també contribueix a generar calidesa i potenciar un ambient casolà.

Interiorisme a Barcelona

A més de reformes integrals també ens encarreguem de projectes d´interiorisme a Barcelona i rodalies. Contacta amb nosaltres trucant al 93 209 97 17 i t’informarem dels nostres serveis sense compromís. També pots sol·licitar el teu pressupost i en menys d’una setmana t’ho lliurarem.