close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nous treballs d’interiorisme a Barcelona

Tot just començar el mes d’octubre el nostre departament d’interiorisme a Barcelona va imprimir el seu segell en dos treballs de reforma integral finalitzats. Els treballs de Grupo Inventia es caracteritzen per oferir un projecte d’interiorisme a mida i personalitzat per a cada client. A la nostra empresa d’interiorisme i reformes dues coses van de la mà i el seu treball en equip ens permet garantir els millors resultats.

Els projectes d’interiorisme a Barcelona que preparem a Grupo Inventia consten d’uns renders 3D. En ells es pot veure com serà el resultat final de la reforma i introduir qualsevol canvi abans d’iniciar les obres. Tot això ho vam lliurar sense cost ni compromís i en tot moment es compta amb l’assessorament de les nostres interioristes a Barcelona.

Interiorisme i restauració

A més de treballs d’interiorisme a Barcelona nous també restaurem elements originals si així els desitgen els propietaris de l’habitatge. Hi ha ocasions en què aquesta opció és molt encertada, ja que es renova la imatge de l’habitatge i es mantenen elements amb molta personalitat. Les nostres interioristes a Barcelona s’adapten a qualsevol estil i necessitats.

Aquest és el cas de la reforma integral en carrer Ferlandina que hem finalitzat recentment. En aquest habitatge s’ha aplicat un interiorisme contemporani. S’han escollit tons neutres per pintar les parets de totes les estances i aconseguir ambients agradables i lluminosos. Al saló les portes de fusta de les finestres i el sostre de volta catalana s’han restaurat.

D’aquesta manera s’ha aconseguit modernitzar la imatge de l’habitatge sense perdre l’essència d’antany. El resultat ofereix estances lluminoses i visualment àmplies, aspectes ideals per a qualsevol llar. Els treballs d’interiorisme van més enllà dels espais grans com el saló i els dormitoris. Per exemple també s’ha renovat la imatge de les cambres de bany i s’ha integrat una cuina oberta.

Disseny contemporani

Un altre dels treballs de reforma integral que hem finalitzat recentment ens porta fins al carrer Espiell de Barcelona. El nostre equip d’interiorisme a Barcelona i d’obra han treballat conjuntament per imprimir una imatge actual en aquest habitatge. Al seu torn també s’han mantingut i modernitzat elements originals.

En aquest aspecte destaca la xemeneia situada a la sala. Segueix estant presenta i totalment activa, encara que amb una nova imatge. Les nostres interioristes a Barcelona han treballat per disposar del marc adequat en un disseny contemporani i amb tons neutres. D’aquesta manera la xemeneia s’emmarca en una columna d’acabat en pedra que la fa destacar.

D’altra banda en aquest treball d’interiorisme s’han utilitzat tons neutres en totes les estances. Si els propietaris busquen una imatge moderna per a la seva llar, colors com el blanc o el beige són els més escollits. Amb ells s’aconsegueixen ambient molt acollidors en espais com el saló i els dormitoris. A més són perfectes perquè la llum s’expandeixi a cada racó i es generi lluminositat i amplitud.

Interiorisme a Barcelona

La nostra empresa d’interiorisme i reformes compta amb l’experiència necessària per adaptar-se a qualsevol estil i oferir les millors solucions a les necessitats de cada propietari. Oferim projectes a mida i assessorament personalitzat, ens adaptem a qualsevol pressupost. Per sol·licitar el teu projecte d’interiorisme a Barcelona pots trucar-nos al 93 209 97 17 o escriure’ns a info@grupoinventia.es.