close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma a Barcelona: carrer Bassegoda

Un nou treball de reforma a Barcelona ens porta fins al carrer Bassegoda. No hem encarregat de millorar tant la imatge interior de l’habitatge com l’equipament. A més, també ho hem lliurat moblat. Es tracta d’una reforma integral llesta per poder gaudir des del primer dia.

Els acabats d’aquest projecte de reforma a Barcelona es poden apreciar al vídeo següent. Es tracta d’una reconversió total, incloent-hi creació i redistribució d’estades. Per conèixer més projectes de reforma integral acabats i en curs pots seguir-nos a les xarxes socials. Actualitzem diàriament amb contingut propi i real.

Cuina oberta

La cuina és de nova creació i és oberta a altres espais del pis. D’aquesta manera, zones com el saló i el menjador queden connectades de manera fluida a la cuina. És una cuina lineal que compta amb capacitat d’emmagatzematge a la part inferior i superior. Precisament hem fet servir aquesta ubicació per col·locar el forn i el microones respectivament.

La nevera l’hem col·locat a l’extrem esquerre i queda camuflada per les portes de l’armari de cuina. Pel mobiliari hem optat pel color blanc, un to ideal per potenciar la lluminositat. D’aquesta manera també es genera més sensació d’amplitud visual. Es combina amb un taulell d’acabat de fusta que està equipat amb una placa vitroceràmica i una pica.

Es tracta d’una cuina totalment equipada i que ofereix un ús pràctic i funcional. A més, a la part inferior del moble de cuina també hem integrat un rentaplats. Com a complement a aquesta reforma de cuina, just davant s’hi ubica la zona de menjador. L’hem moblat amb una taula rodona i quatre cadires.

Disseny modern

Una altra millora implementada en aquesta reforma a Barcelona és la nova imatge de la vivenda. Aquesta vegada hem treballat per potenciar l’amplitud i la lluminositat. Es tracta de característiques ideals per al dia a dia a una llar. Per aconseguir-ho hem escollit un disseny interior contemporani amb tons neutres.

Les parets les hem pintat amb un to beix suau molt agradable. Aquesta tonalitat genera un bonic contrast amb les noves portes i marcs de color blanc. Hem optat per aquest disseny interior tant a les zones comunes com als dormitoris. Aquests últims estan completament moblats. Tenen un llit, un armari i una zona de treball.

També ens hem encarregat de col·locar els nous paviments a tota la superfície del pis. Per a les zones comunes com el menjador o la sala d’estar, hem col·locat un paviment tipus hidràulic. Encaixa molt bé amb el disseny contemporani i hi aporta personalitat. Pels dormitoris hem escollit un terra ceràmic imitació fusta. Es tracta d’un paviment resistent i que contribueix a generar calidesa a l’habitació.

Banys funcionals

Ara les cambres de bany d’aquest pis disposen de tot allò necessari per oferir les millors prestacions. Pel que fa a l’equipament sanitari, hem instal·lat un lavabo amb moble d’emmagatzematge, un vàter i un plat de dutxa. Al seu torn, a la cambra de bany principal hi ha espai per col·locar la rentadora.

En aquestes reformes de bany també hem millorat el disseny interior. Hem enrajolat les parets a mitja alçada amb rajoles tipus metre blancs. La resta de paret fins a arribar al sostre l’hem pintada del mateix color. Gràcies a aquests detalls, els banys són molt lluminós. Pel paviment hem escollit el mateix sòl hidràulic que a les zones generals. Així es genera una imatge contínua a tota la superfície de l’habitatge.

Pressupost de reforma a Barcelona

Si vols renovar la teva llar i busques els professionals adequats truca’ns al 93 209 97 17. Elaborem un pressupost de reforma a mida i t’ho lliurem sense compromís.