close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Nova reforma integral a l’Hospitalet de Llobregat

A l’empresa de reformes integrals Grupo Inventia acabem de concloure un nou treball de rehabilitació d’habitatge. En aquesta ocasió el nostre equip es va desplaçar fins a la localitat de l’Hospitalet de Llobregat per encarregar-se d’aquesta reforma integral, tant l’apartat d’interiorisme com el d’equipament, de l’habitatge en qüestió.

En línies generals hem aconseguit dotar l’habitatge d’un aspecte contemporani, amb estances molt fresques que generen amplitud i lluminositat. Després del treball de reforma integral, l’habitatge ofereix les millors prestacions embolicada en una imatge molt actual.

Reforma de cuina

La cuina és oberta al saló i està distribuïda en forma d’U. D’aquesta manera va poder aprofitar l’espai al màxim i equipar completament a aquesta cuina. A l’extrem del costat esquerre es van encastar els electrodomèstics, compostos per una nevera, un forn, un microones i la rentadora. Tots ells amb acabats d’acer inoxidable.

La part central l’ocupa un taulell de cuina equipat amb una placa vitroceràmica. Aquest torça cap a l’esquerra, la part oberta, i dóna pas a un nou taulell. Aquest compte amb la pica i ofereix una àmplia superfície de suport. A més, el taulell sobresurt de base i pot utilitzar-se com a barra de cuina.

Reforma de bany

Tenint en compte la superfície disponible, es va apostar per un bany de tres peces. El nou equipament sanitari es compon d’un lavabo amb moble d’emmagatzematge incorporat, un vàter i una dutxa protegida amb mampares de portes corredisses. Amb la reforma de bany es va aconseguir una estada que ofereix les millors prestacions i funcionalitat en el seu ús.

Pel que fa al disseny interior, les parets laterals es van enrajolar a mitja altura amb rajoles beige, pintant-la resta de color blanc. El punt de color se situa en la paret del lavabo, enrajolada amb els mateixos rajoles tipus hidràulic que es van col·locar com a paviment. Un altre bon detall en aquesta reforma de bany és la porta corredissa per la qual s’accedeix a l’estada. Sens dubte un gran recurs per aprofitar al màxim l’espai disponible.

Reformes integrals a Barcelona

A Grupo Inventia elaborem projectes de reforma integral a mida i ajustats a les necessitats de cada propietari. Per sol·licitar-ho i rebre-ho de forma gratuïta i sense compromís, tan sols has de contactar amb nosaltres.