close
93 209 97 17
Pressupost
  • Español
  • Català
  • English

Opcions de catifes decoratives per a la vostra llar

9 agost, 2023 · Blog

Al sector de l’interiorisme podem trobar tot tipus d’elements decoratius per a casa nostra. Alguns romanen al llarg dels anys i, al contrari, n’hi ha d’altres que són més efímers. Dins del primer grup trobem les catifes, un elements decoratius i que també té part de funcional.

L’ús de catifes decoratives és un recurs ideal per vestir tot tipus d’estades a casa nostra. A més, el mercat sap molt bé que és així i s’encarrega de fer catifes de tot tipus. Si necessitem adquirir una catifa decorativa, serà molt fàcil trobar -ne una amb els colors i la forma adequats.

alfombra grande

De la mateixa manera, les catifes es fabriquen amb diferents materials per obtenir una àmplia gamma de preus. El mercat s’adapta a les necessitats de cada part interessada per oferir una gran varietat. A partir d’aquí hi ha un protocol en termes de forma i colors segons l’estil decoratiu general i el lloc on es col·loca la catifa decorativa.

Catifa gran

Quan per la decoració de casa nostra pensem en una catifa gran, es dirigeix ​​a la sala d’estar o al menjador. Aquests són els espais principals d’una casa i els que ens permeten més possibilitats a l’hora de vestir el paviment. A més, una catifa gran al saló o al menjador també ens ajuda a delimitar la seva zona.

En el cas del menjador, està indicat per utilitzar una catifa rectangular. D’aquesta manera podem col·locar la taula i les cadires al damunt i marcar la zona de menjador de Wonder. En el cas de tenir una taula rodona, podem seguir els mateixos passos amb una catifa circular. A més de decorar el nostre menjador, també serà una protecció perfecta per al nostre terra.

alfombra decorativa

Per a una zona com el menjador, és recomanable utilitzar tons foscos que s’ajusten a l’interiorisme global. D’aquesta manera, diferents tons com el gris o el marró poden ser un complement excel·lent. També podem optar per una catifa negra sempre que s’acompanyi d’altres detalls d’aquest mateix to.

Catifa petita

Si fins ara hem notat els grans espais d’una casa, ara anem a veure aquestes zones més petites. Per a això ens centrarem en utilitzar la catifa decorativa en un espai personal com el dormitori. Aquí exposem els nostres gustos i volem obtenir un espai acollidor i agradable per al nostre descans.

Per al dormitori hi ha diverses zones on col·locar una catifa petita decorativa. A més, tindrà la seva part funcional, ja que ens permetrà caminar gratament per tota la sala. En aquest cas podem posar petites catifes als costats del llit. A nivell pràctic, és una idea perfecta tant per al moment d’anar a dormir com per aixecar -se.

Per la seva part, en l’aspecte decoratiu, podem col·locar una catifa al peu del llit. Donat amb el disseny del dormitori global, una catifa rodona pot ser un element decoratiu ideal. En aquest sentit, podem ser més creatius amb les formes de la catifa i fins i tot amb els seus colors.

alfombra redonda

Al ser una catifa petita i no gran com va ser el cas del menjador i el saló, podem utilitzar -la per aplicar un punt de color. D’aquesta manera aconseguim aplicar un punt de dinamisme sense dificultar el clima relaxat del dormitori.

Catifes decoratives

Les catifes poden ser un element ideal a nivell decoratiu. Són econòmics i podem trobar diferents tipus, colors i mides. Obtenir el que millor s’adapti al vostre estil serà molt senzill.